268
Ο Δημήτρης Καμμένος σε πρόσφατη παρουσία του στα βουλευτικά έδρανα. Αυτή τη φορά τα είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής | Alexandros Michailidis / SOOC

Δημήτρης Καμμένος εναντίον 53+ και Σίας: «Ολα έχουν ένα όριο»

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 13:09
Ο Δημήτρης Καμμένος σε πρόσφατη παρουσία του στα βουλευτικά έδρανα. Αυτή τη φορά τα είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής
|Alexandros Michailidis / SOOC

Δημήτρης Καμμένος εναντίον 53+ και Σίας: «Ολα έχουν ένα όριο»

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 13:09

Ρόλο «κομματικής συνείδησης» των Ανεξ. Ελλήνων έχει αναλάβει καθώς φαίνεται ο Δημήτρης Καμμένος, αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος από τη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό έσπευσε να απαντήσει τόσο στις αιχμές των 53+ του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκυβέρνηση, όσο και επί προσωπικού στα όσα είπε εναντίον του η Σία Αναγνωστοπούλου.

Μαρτυρώντας τις δύσκολες ισορροπίες που υπάρχουν στην κυβερνητική συνεργασία –ισορροπίες που ως γνωστών διατηρούνται όσο οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος ωφελούνται πολιτικά και θα καταρρεύσουν μόλις το όφελος της εξουσίας πάψει να αποδίδει–, ο Δ. Καμμένος επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της ομάδας των «53+».

Φανερά ενοχλημένος από την πρόσφατη αιχμηρή πολυσέλιδη ανακοίνωση της Ομάδας των «53+» με την οποία υποστήριζαν ότι η συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έχει μετατραπεί σε «ομηρία», ο κ. Καμμένος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και διερωτήθηκε με νόημα: «Μίλησαν για οδυνηρή συμμαχία με τους ΑΝ.ΕΛ. Να αξιολογηθεί η συγκυβέρνηση, είναι οδυνηρό που πήραμε όλο το πολιτικό βάρος; Οδυνηρό για ποιους; Για τους 143 ή για εμάς τους 9;».

«Στηρίζουμε την πατρίδα και την κυβέρνηση αλλά όλα έχουν ένα όριο», υπογράμμισε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, εξαπολύοντας πυρά και εναντίον της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τον χαρακτήρισε «μη σοβαρό».

«Αν εγώ δεν είμαι σοβαρός, να σεβαστείτε τη σοβαρή μου ψήφο τρία χρόνια τους εκβιασμούς που δέχτηκα κι εγώ κι η οικογένειά μου εκείνο το βράδυ που έφυγα από υπουργός. Δεν παίζουμε προσωπικά όλα έχουν ένα όριο», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ο ίδιος εξέφρασε δημόσια και τη διαφωνία του με το ενδεχόμενο εκλογής Μουφτήδων στη Θράκη, μετά το άνοιγμα το ζητήματος από τον υπουργό Παιδείας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θεωρεί κάτι τέτοιο επικίνδυνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...