258
Η Σία Αναγνωστοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε δημοσίως ότι δεν παίρνει σοβαρά τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου των ΑΝΕΛ | INTIMENEWS

Αναγνωστοπούλου: «Θέλετε να πάρω στα σοβαρά τον Δ. Καμμένο;» [video]

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2017, 16:17
Η Σία Αναγνωστοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε δημοσίως ότι δεν παίρνει σοβαρά τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου των ΑΝΕΛ
|INTIMENEWS

Αναγνωστοπούλου: «Θέλετε να πάρω στα σοβαρά τον Δ. Καμμένο;» [video]

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2017, 16:17

Πέρα στα ψιλά το Σαββατοκύριακο, εν μέσω συνεδρίου της ΝΔ από τη μία και κυβερνητικών παροχών από την άλλη, αλλά είναι ένα τηλεοπτικό στιγμιότυπο που μαρτυρά τι είδους κυβερνητική συνεργασία είναι αυτή που βρίσκεται στην εξουσία. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι δεν παίρνει στα σοβαρά βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων· ωστόσο συγκυβερνούν μια χαρά.

Στην ενημερωτική εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ καλεσμένη του Τάκη Χατζή ήταν η Σία Αναγνωστοπούλου βουλευτής και πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποια στιγμή ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας να αναθεωρήσει τη διαδικασία εκλογής του αρχιμουφτή στη Θράκη.

Στο πλαίσιο της ερώτησης διαβάζει στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ένα μήνυμα που του έστειλε ο Δημήτρης Καμμένος, στο οποίο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωνε: «Ανοίγουν κερκόπορτες, να μην έρθει στη Βουλή τέτοιος νόμος για το θέμα του μουφτή».

Τότε η κυρία Αναγνωστοπούλου απάντησε: «Εγώ, Θέλετε να πάρω σοβαρά τον κύριο Δημήτρη Καμμένο;».

 

Ο Χατζής της επισήμανε ότι αυτό που λέει είναι πολύ σοβαρό και τότε του απάντησε: «Αυτά που λέει δεν τα παίρνω σοβαρά. Με ρώτησε εμένα; Μας άκουσε; Έγινε κάποιος διάλογος; Ο κύριος Καμμένος έχει κάνει πάρα πολλές φορές δηλώσεις. Έχει καταψηφίσει θέματα, τα οποία είναι στο δικό μας το πρόγραμμα. Δεν του έχει πει κανένας τίποτα. Τι να κάνω τώρα. Να πρέπει να σχολιάσω και τον κύριο Καμμένο. Δεν παίρνω σοβαρά αυτές τις δηλώσεις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...