246
Οι χελώνες, όπως αυτή της φωτογραφίας, καθήλωσαν μερικούς εκατοντάδες τουρίστες | facebook

Ξέμειναν από αεροπλάνο στη Ζάκυνθο αλλά δεν έφταιγαν μόνο οι καρέτα καρέτα

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2017, 11:46
Οι χελώνες, όπως αυτή της φωτογραφίας, καθήλωσαν μερικούς εκατοντάδες τουρίστες
|facebook

Ξέμειναν από αεροπλάνο στη Ζάκυνθο αλλά δεν έφταιγαν μόνο οι καρέτα καρέτα

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2017, 11:46

Κάποια στιγμή οι διακοπές τελειώνουν και η ώρα της πτήσης έρχεται. Μέσα στην απογοήτευση της επιστροφής, δεν θέλεις να προκύψουν τεχνικά προβλήματα στο αεροπλάνο. Ούτε να σου καθυστερήσουν την επιστροφή μερικές… χελώνες.

Αυτό όμως συνέβη σε εκατοντάδες βρετανούς επιβάτες  πτήσης της EasyJet οι οποίοι ξέμειναν στη Ζάκυνθο λόγω ενός συνδυασμού τεχνικών ζητημάτων και απαγορευτικού λόγω… ωοοτοκίας των καρέτα-καρέτα.

Τα προβλήματα άρχισαν το απόγευμα της Κυριακής όταν το αεροσκάφος της εταιρείας, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στα φτερά, καθηλώθηκε στο έδαφος, γράφει ο Guardian.

Οι επιβάτες, που είχαν επιβιβαστεί με προορισμό το Γκάτγουικ στο Λονδίνο, κατέβηκαν από το αεροσκάφος, αφού το πρόβλημα δεν λύθηκε «σε 20 λεπτά», όπως τουλάχιστον τους είχαν πει.

Εκεί άρχισε η πολύωρη αναμονή «για το τίποτα» χωρίς κάποια πρόβλεψη για φαγητό από την εταιρεία, όπως είπαν. Αντιμετώπιζαν ακόμη και την σιωπή από την εταιρεία, πέρα από κάποια αυτόματα μηνύματα.

Οι επιβάτες τα είχαν με τον, όπως τον αποκάλεσαν, «εξαιρετικά κακό» χειρισμό της υπόθεσης από την ΕasyJet, αλλά και με την κατάσταση στο νησί. Οι υποδομές του αεροδρομίου ήταν υποτυπώδεις, έλεγαν.

Τη Δευτέρα, μια από τα ίδια. Το τεχνικό πρόβλημα, παρά την επιδιόρθωση, επανεμφανίστηκε τη Δευτέρα, αυτή τη φορά πριν επιβιβαστούν οι επιβάτες.

Την κατάσταση δυσκόλευε και το νυχτερινό απαγορευτικό πτήσεων λόγω της παρουσίας χελωνών καρέτα-καρέτα που βγαίνουν το βράδυ στις παραλίες κοντά στο αεροδρόμιο για να γεννήσουν.

Τελικά, όσοι δεν είχαν κλείσει άλλες πτήσεις, κατάφεραν να φτάσουν στη Βρετανία μόλις την Τρίτη. Για τους υπόλοιπους, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τους παρείχε στέγη και μια αποζημίωση σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...