129
Η στιγμή της επίθεσης του Νίκου Μανιού στο Hummer του Πάνου Καμμένου (φωτό από ερασιτέχνη θαυμαστή των ακριβών τζιπ) | Digital Artwork: Moufanet

Επίθεση Μανιού με τσεκούρι στο «ταξικά παράλογο» Hummer του Πάνου Καμμένου

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 1 Μαρτίου 2017, 12:04
Η στιγμή της επίθεσης του Νίκου Μανιού στο Hummer του Πάνου Καμμένου (φωτό από ερασιτέχνη θαυμαστή των ακριβών τζιπ)
|Digital Artwork: Moufanet

Επίθεση Μανιού με τσεκούρι στο «ταξικά παράλογο» Hummer του Πάνου Καμμένου

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 1 Μαρτίου 2017, 12:04

Συμβολικό μήνυμα στον οδικά επικίνδυνο ταξικό εχθρό θέλησε να στείλει ο βουλευτής Νίκος Μανιός χτυπώντας με τσεκούρι το μπροστινό καπό ενός από τα ακριβότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν – αυτοκίνητο που ανήκε στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στους αστυνομικούς, επέλεξε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο γιατί λόγω της υψηλής ταξικής τιμής του, αν εμπλακεί σε δυστύχημα θα φταίει σίγουρα, αφού το άλλο θα είναι έστω και λίγο φθηνότερο – άρα ταξικά πιο αθώο.

Μάλιστα σε συνέχεια της χθεσινής του τοποθέτησης, σύμφωνα με την οποία οι πλούσιοι δεν σέβονται τις ζωές των άλλων, πρότεινε στο εξής να τοποθετείται στο παρμπρίζ όλων ανεξαιρέτως των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν (δίπλα στο σήμα της ασφάλειας και του ΚΤΕΟ), εμφανές αυτοκόλλητο με την τιμή αγοράς, ώστε προκύπτουν αμέσως οι υπαιτιότητες σε περίπτωση τρακαρίσματος χωρίς να αναγκάζεται να διερευνά τα αίτια η τροχαία.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News