119
Το επίμαχο tweet που αναμένεται να ξεκινήσει νέο κύκλο αντιπαλότητας ανάμεσα στον αμερικανό πρόεδρο και τους αστέρες του Χόλυγουντ | Digital Artwork: Moufanet

Ο Τραμπ ειρωνεύεται τον Γουόρεν Μπίτι στο twitter για «fake Οσκαρ»!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Φεβρουαρίου 2017, 13:27
Το επίμαχο tweet που αναμένεται να ξεκινήσει νέο κύκλο αντιπαλότητας ανάμεσα στον αμερικανό πρόεδρο και τους αστέρες του Χόλυγουντ
|Digital Artwork: Moufanet

Ο Τραμπ ειρωνεύεται τον Γουόρεν Μπίτι στο twitter για «fake Οσκαρ»!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Φεβρουαρίου 2017, 13:27

Με ένα tweet, όπως άλλωστε συνηθίζει να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο, ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στο «φιλελεύθερο Χόλυγουντ», όπως το αποκαλεί, προκειμένου να το κατηγορήσει ότι δίνει «ψεύτικα Οσκαρ». Θέλοντας έτσι να αθωώσει τον εαυτό του για τις δικές του γκάφες.

Συγκεκριμένα ο Τραμπ έγραψε: «Ο Γουόρεν Μπίτι του φιλελεύθερου Hollywood έδωσε στο La La Land εναλλακτικό μετά-αληθινό Οσκαρ. Αυτό είναι τη πραγματικά ψεύτικη είδηση». Ενα tweet που δείχνει αν μη τι άλλο ότι ο αμερικανός πρόεδρος είναι αρκετά χολωμένος με τη στάση που κράτησαν εναντίον του οι αστέρες του κινηματογράφου τη βραδιά των Οσκαρ.

Ως γνωστόν ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επανειλημμένα κατηγορήσει τα μεγάλα δίκτυα που μεταδίδουν ειδήσεις που δεν του αρέσουν ότι λένε  ψέμματα, ενώ πολλές φορές άνθρωποι από το επιτελείο του αλλά και ο ίδιος έχουν κάνει σημαντικά λάθη τα οποία μετά για να δικαιολογηθούν, τα αποκαλούν «εναλλακτικά δεδομένα».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News