384
Η νικήτρια του «Next Top Model», Ειρήνη Καζαριάν | Star

Και τώρα, τι θα απογίνουμε χωρίς Ειρήνη Καζαριάν;

Αστερόπη Λαζαρίδου Αστερόπη Λαζαρίδου 20 Δεκεμβρίου 2018, 07:32
Η νικήτρια του «Next Top Model», Ειρήνη Καζαριάν
|Star

Και τώρα, τι θα απογίνουμε χωρίς Ειρήνη Καζαριάν;

Αστερόπη Λαζαρίδου Αστερόπη Λαζαρίδου 20 Δεκεμβρίου 2018, 07:32

Η Βίκυ Καγιά με τον γνωστό, τραβηγμένο απ’ τα μαλλιά τηλε-ενθουσιασμό της, διαλαλούσε ότι το «GNTM» ήταν «το πιο αγαπημένο σόου της σεζόν». Στον τελικό-Μπεν Χουρ, με το τελευταίο μισάωρο να μεταδίδεται Live, νικήτρια του ριάλιτι που εφέτος σχολιάστηκε όσο κανένα, αναδείχτηκε η Ειρήνη Καζαριάν.

Το κορίτσι με τα τεράστια πράσινα μάτια, που ξεκίνησε σαν outsider, γελούσε με το γέλιο του Γκούφι κάθε φορά που έκανε μια γκάφα ταράζοντας το στημένο και απελπιστικά δήθεν καθεστώς μιας φωτογράφισης – δοκιμασίας, και τελικά, κέρδισε ακόμη και την αυστηρή «δασκάλα» Καγιά με τον αυθορμητισμό και την ακομπλεξάριστη στάση της.

«Τώρα πήρα το πτυχίο και πάω να δουλέψω» δήλωσε ως νικήτρια και αφού λύθηκε κι αυτό το μείζον πρόβλημα, πέσαμε πιο ανάλαφροι για ύπνο.

Σε ποια συμπεράσματα μας οδήγησε το «Next Top Model»; Σε πολλά και διάφορα: οι γυναίκες ξέρουν πλέον περισσότερο να ποζάρουν παρά να υπάρχουν. Είναι όλες μάνατζερ του εαυτού τους, αφού το μόνο που -νομίζουν ότι- χρειάζονται, είναι ένας λογαριασμός στο Instagram.

Οταν οι «ωραίες» σκυλιάζουν και ζηλεύουν η μία την άλλη, γίνονται πραγματικά άσχημες μέσα από το αδυσώπητο τηλεοπτικό γυαλί. Λέξεις με σημασία όπως «διαφορετικότητα» ακούστηκαν τόσο πολύ σε αυτό το ριάλιτι, που έχασαν εντελώς το νόημά τους.

Ακόμη και η νικήτρια Καζαριάν, έλεγε προτού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, πως αξίζει να κερδίσει επειδή είναι «diversity». Εκείνη μάλλον το εννοούσε επειδή δεν έχει την κλασική ομορφιά, με τη γαλλική μύτη και κανένα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της να παραπέμπουν σε βαρετό photoshop.

Στην πραγματικότητα, είναι «diversity» γιατί από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή δεν πήρε ούτε τον εαυτό της, ούτε όλο αυτό που συνέβαινε γύρω της πολύ στα σοβαρά. Κατάλαβε 100% ότι επρόκειτο για ένα παιχνίδι και κυρίως για ένα σόου. Οσες άλλες δεν το είδαν έτσι, βγήκαν προς τα έξω πιο ψεύτικες κι από τις king size βλεφαρίδες τους.

Πάει κι αυτό λοιπόν, με τη νέα χρονιά το Star θα βάλει στη θέση του έναν ακόμη γύρο «Master Chef». Το «μοντελέ» θα δώσει τη σκυτάλη στο «γκουρμέ». Ενας φαύλος τηλεοπτικός κύκλος με βαθμολογίες, hashtags, σούσουρο και ίντριγκα.

Κάθε τελικός ριάλιτι, κρύβει μέσα του όλη τη ματαιοδοξία της τηλεοπτικής ζωής μας. Σου αφήνει ένα κενό, το οποίο υπήρχε εξαρχής, από το πρώτο επεισόδιο, αλλά για κάποιον αποχαυνωτικό λόγο δεν μπορούσες ούτε να αλλάξεις κανάλι, ούτε να κλείσεις εντελώς την τηλεόραση και να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό με τη ζωή σου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3