233
O υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης κατά την παρουσία του στην εκπομπή «10» της ΕΡΤ | Youtube

Αδωνις: Ούτε εμένα μου άρεσε το άρθρο Αγαπηδάκη για τον Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2019, 14:20
O υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης κατά την παρουσία του στην εκπομπή «10» της ΕΡΤ
|Youtube

Αδωνις: Ούτε εμένα μου άρεσε το άρθρο Αγαπηδάκη για τον Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2019, 14:20

Μέσω κύκλων η κυβέρνηση είχε στηρίξει (εδώ) την εθνική συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη, απέναντι στην επίθεση -με σκαιούς χαρακτηρισμούς- που δέχθηκε άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της, από τον Παύλο Πολάκη.

Δεν ήταν λίγοι ωστόσο, αυτοί που έσπευσαν να σημειώσουν ότι και το άρθρο της κυρίας Αγαπηδάκη για τον κ. Πολάκη (που αποτέλεσε άλλωστε την αφορμή για την επίθεση του πρώην υπουργού σε βάρος της) ήταν τουλάχιστον ατυχές και ρηχό ως προς τον τρόπο που είχε επιλέξει τότε (το 2017)  η ψυχολόγος να αρθρογραφήσει κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, εξέφρασε τη διαφωνία του με το ύφος του κειμένου της κυρίας Αγαπηδάκη. Ταυτόχρονα όμως, θέλησε να επισημάνει ότι το είχε γράψει ως απλός πολίτης και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξισωθεί με την αντίδραση του φαύλου Πολάκη, που επιτίθεται κατά των πολιτικών του αντιπάλων υπό την ιδιότητα του εν ενεργεία βουλευτή και πρώην υπουργού.

«Οταν έχεις θεσμικό αξίωμα είσαι προφανώς δεκαπλά προσεκτικός», παρατήρησε ο υπουργός μιλώντας στην ΕΡΤ (δείτε την τοποθέτηση του στο 1.00.40 του βίντεο κάτω).

«Και εμένα δεν μου άρεσε το σχόλιο της κυρίας Αγαπηδάκη για τον κύριο Πολάκη, έγινε όμως την εποχή που εκείνη ήταν πολίτης στο Facebook. Είναι το ίδιο πράγμα το σχόλιο ενός ανθρώπου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όταν είναι ιδιώτης, με το σχόλιο εν ενεργεία βουλευτή και πρώην υπουργού;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...