425
Πολάκης vs Aγαπηδάκη σε στυλ «αψύ σφακιανό» που έλεγε και ο Αλέξης Τσίπρας |

Με την επίθεση στην Αγαπηδάκη «ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα»

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2019, 15:56
Πολάκης vs Aγαπηδάκη σε στυλ «αψύ σφακιανό» που έλεγε και ο Αλέξης Τσίπρας
|

Με την επίθεση στην Αγαπηδάκη «ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα»

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2019, 15:56

Υπό το σύνθημα «Κανένα Παιδί Μόνο», ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε στις 24 Νοεμβρίου την επιλογή της Ειρήνης Αγαπηδάκη για τη θέση της Εθνικής Συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα (δείτε κάτω το σχετικό βίντεο), έχοντας στο πλευρό της τον γνωστό συγγραφέα και υποστηρικτή του Κράτους Δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Απόστολο Δοξιάδη.

Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο της «Προαγωγής και Αγωγής Υγείας» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (απ’ όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα), λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, η Ειρήνη Αγαπηδάκη είχε ενοχλήσει σφόδρα την Κουμουνδούρου με την πυκνή αρθρογραφία της την περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα.

Επόμενο ήταν λοιπόν μετά την ανακοίνωση των νέων της καθηκόντων, να έρθει και η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ προς το πρόσωπό της, με εκφραστή μάλιστα τον αψύ Σφακιανό (όπως τον είχε αποκαλέσει κάποτε ο Αλέξης Τσίπρας), Παύλο Πολάκη.

Αφορμή, ένα παλαιότερο -ακραίο- άρθρο της κυρίας Αγαπηδάκη στην ιστοσελίδα mononews.gr (εδώ) από τον Ιούλιο του 2017 κατά του κ. Πολάκη, το οποίο ήταν αρκετό για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας ώστε να εξαπολύσει μία ακόμη από τις γνωστές και εξόχως προσβλητικές επιθέσεις του, με πλήθος μειωτικών χαρακτηρισμών και συστάσεις ακόμα και για εγκλεισμό της νέας εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα ανήλικα σε ψυχιατρικό ίδρυμα (κάτω η ανάρτηση).

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ;;;;;;;;;!!!!!!!!!Ομολογώ πως αυτο το "πόνημα",αυτο το αγλαισμα της λογοτεχνίας ,αυτο το…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Maandag 25 november 2019

 «Προφανώς το κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα το μήνα, το είχε γράψει τότε για να της πω κάνα γαλλικό και να πάρει πόντους στα μάτια και τα κιτάπια του Μητσοτάκη τότε. Οπως αποδείχτηκε τους πήρε τους πόντους και χωρίς το γαλλικό […] από τη “μελέτη” του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαρειά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα,κακοποίηση,στέρηση,ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινητειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά», έγραψε το σφακιανό alter ego του Αλέξη Τσίπρα στην ανάρτησή του, η οποία δεν έμεινε αναπάντητη από την πλευρά της κυβέρνησης.

«Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της εθνικής συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη», σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι για να συμπληρώσουν:

«Ομως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ. Τσίπρα έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...