236
Ο Μάρτιν Σκορσέζε θα σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τον Μπομπ Ντίλαν | CreativeProtagon/Facebook

Ο Σκορσέζε συναντά τον Μπομπ Ντίλαν

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2019, 18:22
Ο Μάρτιν Σκορσέζε θα σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τον Μπομπ Ντίλαν
|CreativeProtagon/Facebook

Ο Σκορσέζε συναντά τον Μπομπ Ντίλαν

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2019, 18:22

Υπήρχε εδώ και πολύ καιρό η φήμη ότι ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε σκόπευε να ετοιμάσει ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον σπουδαίο Μπομπ Ντίλαν. Εφτασε λοιπόν οι στιγμές για να επιβεβαιωθούν οι φήμες και μάλιστα να ανακοινωθεί, όπως αναφέρει και το Rolling Stone, ότι το Netflix βρίσκεται πίσω από το φιλόδοξο αυτό πρότζεκτ.

Χωρίς να έχει ακόμη ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του «Rolling Thunder Revue», ωστόσο έχει γίνει γνωστό ότι θα περιλαμβάνει και μία σπάνια συνέντευξη του Ντίλαν – ο ίδιος δεν συνηθίζει να μιλά πολύ, ούτε για τον εαυτό του, ούτε για την τέχνη του, καθώς θεωρεί ότι τα έχει πει και τα λέει όλα μέσα από την ποίηση και τη μουσική του.

«Το “Rolling Thunder Revue” ασχολείται με το ανήσυχο πνεύμα της Αμερικής του 1975 και την καταπληκτική μουσική που ο Ντίλαν έπαιξε εκείνη τη χρονιά. Εν μέρει ντοκιμαντέρ, εν μέρει ταινία-συναυλία, εν μέρει ένα φλογισμένο όνειρο, το φιλμ αυτό αποτελεί μία μοναδική εμπειρία από τον μετρ Μάρτιν Σκορσέζε» αναφέρει η ανακοίνωση του Netflix.

Η θρυλική περιοδεία του Ντίλαν, που έδωσε και το όνομά της στον τίτλο του ντοκιμαντέρ, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1975 και 1976. Μεταξύ άλλων συμμετεχόντων, ήταν και η αξέχαστη Τζόαν Μπαέζ, καθώς και ο ντράμερ των «Μπιτλς» Ρίνγκο Σταρ, η Πάτι Σμιθ και η Τζόνι Μίτσελ σε ρόλους – κλειδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Ντίλαν, το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει πολύ σημαντικό ανέκδοτο υλικό, που ήρθε επιτέλους η στιγμή να βγει στο φως.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...