420
H Ρίτα Γουίλσον με τον Τομ Χανκς σε εκδήλωση για τον καρκίνο στο Μπέβερλι Χιλς στις 16 Φεβρουαρίου. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είπε ότι ο σύζυγός της τη βοήθησε να ξεπεράσει την αρρώστια, κάνοντάς την να γελάει | Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Ideal Images

Η σημασία του να έχεις σύζυγο τον Τομ Χανκς

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 24 Φεβρουαρίου 2017, 13:56
H Ρίτα Γουίλσον με τον Τομ Χανκς σε εκδήλωση για τον καρκίνο στο Μπέβερλι Χιλς στις 16 Φεβρουαρίου. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είπε ότι ο σύζυγός της τη βοήθησε να ξεπεράσει την αρρώστια, κάνοντάς την να γελάει
|Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Ideal Images

Η σημασία του να έχεις σύζυγο τον Τομ Χανκς

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 24 Φεβρουαρίου 2017, 13:56

Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς είναι ένα ωραίο ζευγάρι. Για τα δεδομένα του Χόλιγουντ είναι ένα σπάνιο ζευγάρι. Ζουν μαζί αγαπημένοι 29 χρόνια. Χωρίς διακοπές και χωρίς σκάνδαλα. Για τον Χανκς η Γουίλσον είναι η δεύτερη σύζυγος.

Για εμάς τους Ελληνες υπάρχει ένας ακόμη λόγος να θεωρούμε αυτό ένα ωραίο ζευγάρι. Η Γουίλσον είναι ελληνικής καταγωγής και φέρνει τον Χανκς στην Ελλάδα, κι εκείνος περνάει ωραία εδώ. Εχουν σπίτι στην Αντίπαρο, κάνουν παρέα με τους ντόπιους, ζουν απλά, είναι, σχεδόν, δικοί μας. Σχεδόν – η μεγάλη διακριτικότητά τους, τους κάνει διαφορετικούς από τον μέσο Ελληνάρα που θα πάει στην Αντίπαρο για να το φωνάξει, να σηκώσει τον γιακά του κοντομάνικου και να βγάλει σέλφι με τον Ρέμο.

Η Ρίτα Γουίλσον, πριν από δύο χρόνια, πέρασε μια πολύ δύσκολη και τρομακτική περιπέτεια. Διαγνώστηκε με καρκίνο και έκανε διπλή μαστεκτομή. Ολο το δράμα της το πέρασε ήσυχα και διακριτικά. Δεν το διαλάλησε όπως η Αντζελίνα Τζολί, δεν τον έκανε σημαία τόλμης και ψυχικής δύναμης. Δεν έβαλε τον σύζυγό της να λέει δημοσίως πόσο τη θαυμάζει για τον τρόπο που διαχειρίζεται την προσωπική αυτή δύσκολη στιγμή (όπως έκανε ο Μπραντ Πιτ).

Η 60άχρονη σήμερα Ρίτα Γουίλσον πέρασε τη δυσκολία μόνη της και ο Τομ Χανκς την πέρασε μαζί της, προσφέροντάς της τη στήριξή του, με απλότητα και με χιούμορ. Το χιούμορ, αυτό το μυστικό, που σε κάνει να γυρίζεις το παιχνίδι.

«Βλέπαμε ταινίες, καταπληκτικά ντοκιμαντέρ, τρώγαμε ωραίο φαγητό και κάναμε το παν για να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Ευγνωμονούσαμε τη ζωή και το γεγονός ότι ήμασταν μαζί.

» Αυτό που θέλω να πω τώρα, που ξεπεράστηκε το πρόβλημα, είναι ότι ακόμα και σε τρομακτικές περιόδους, όπως είναι η περίοδος της διάγνωσης, της αφαίρεσης και της θεραπείας, υπάρχουν ακόμα στιγμές που ερωτεύεσαι, που χαμογελάς και που γελάς».

Τα πιο πάνω ανέφερε η Ρίτα Γουίλσον, πρόσφατα, σε εκδήλωση της παγκόσμιας οργάνωσης Women’s Cancer Research Fund (WCRF), στο Μπέβερλι Χιλς. Η οργάνωση σκοπό έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα κατά του καρκίνου.

Οσο για τον ίδιο τον Τομ Χάνκς, όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του, αντιμετώπισε τον καρκίνο της συζύγου του σαν μια σφοδρή καταιγίδα.

«Καθαρίζεις το πάτωμα, τοποθετείς να βαγόνια στις ράγες, γίνεσαι μέλος της κοινότητας και στρώνεσαι στη δουλειά. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Είναι σαν να έχει τρομερή καταιγίδα έξω. Τι κάνεις; Κάθεσαι μέσα, φτιάχνεις ζεστή σοκολάτα και φροντίζεις όλοι να είναι άνετα».

Οχι δεν είναι τόσο δύσκολο. Το δύσκολο είναι να βρεις το κουράγιο να φτιάξεις τη ζεστή σοκολάτα, όταν νιώθεις ότι ο κόσμος σου καταρρέει. Αυτό είναι χάρισμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...