209
Τρεβάντε Ρόουντς (δεξιά) και Αστον Σάντερς χαρίζουν τις πόζες τους στον φακό του βέλγου Γουίλι Βάντερπιρ | Facebook/ CalvinKlein

Το «Moonlight»… αποκαλύπτεται

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2017, 12:13
Τρεβάντε Ρόουντς (δεξιά) και Αστον Σάντερς χαρίζουν τις πόζες τους στον φακό του βέλγου Γουίλι Βάντερπιρ
|Facebook/ CalvinKlein

Το «Moonlight»… αποκαλύπτεται

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2017, 12:13

Απέσπασε το Οσκαρ με τον πιο θορυβώδη και αναπάντεχο τρόπο: η Φέι Ντάναγουεϊ και ο Γουόρεν Μπίτι ανακοίνωσαν ως Καλύτερη Ταινία της Χρονιάς το αντίπαλον δέος, «La La Land», οι συντελεστές του τελευταίου ανέβηκαν στην σκηνή πανηγυρίζοντας, αλλά τελικά η νίκη ανήκε στο «Moonlight», το κοινωνικό δράμα του Μπάρι Τζένκινς.

Και ενώ ο θόρυβος για την «γκάφα του αιώνα», όπως την χαρακτήρισαν πολλοί, καταλαγιάζει, οι πρωταγωνιστές της ταινίας απολαμβάνουν τη δόξα της επιτυχίας τους και όσα αυτή φέρνει.

Πέρασαν, λοιπόν, από την… παραγωγή στην κατανάλωση και φωτογραφήθηκαν για τη νέα καμπάνια εσωρούχων του οίκου Calvin Klein.

Οι πιο εκφραστικές φωτογραφίες ανήκουν στον βραβευμένο με Οσκαρ Μαχερσάλα Αλί (β’ ανδρικού ρόλου) – ο πρώτος αμερικανός μουσουλμάνος στην ιστορία του θεσμού που εξασφαλίζει το βραβείο.

calvin-klein-mahershala-ali01
Ο Μαχερσάλα Αλί

Μαζί του ο μικρός Αλεξ Χίμπερτ, ο Αστον Σάντερς και ο Τρεβάντε Ρόουντς, που στην ταινία ενσαρκώνουν τον Σιρόν σε διαφορετικές ηλικίες, πόζαραν για τον φακό του βέλγου φωτογράφου/σκηνοθέτη Βίλι Βάντερπιρ φορώντας εσώρουχα και πιτζάμες για την καμπάνια με τίτλο «Αποκάλυψη» (Revelation).

calvin-klein-trevante-rhodes-01
Ο Τρεβάντε Ρόουντς

Συγκεκριμένα, πιτζάμες και εσώρουχα για τους κυρίους και ένα μαύρο μπλουζάκι για τον χαριτωμένο 12χρονο Αλεξ. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News