640
Η Γουόλπολ, δεύτερη από αριστερά, ήταν ιπποκόμος στο κτήμα του πατέρα του Χάρι | Antony Jones/UK Press via Getty Images

«Ημουν η “πρώτη” του πρίγκιπα Χάρι»

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2023, 12:45
Η Γουόλπολ, δεύτερη από αριστερά, ήταν ιπποκόμος στο κτήμα του πατέρα του Χάρι
|Antony Jones/UK Press via Getty Images

«Ημουν η “πρώτη” του πρίγκιπα Χάρι»

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2023, 12:45

Σπάζοντας κάθε παράδοση του συνήθως αποστειρωμένου Μπάκιγχαμ, ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να μας πει τα πάντα για τον εαυτό του, ανάμεσα στα πάντα και πράγματα τα οποία δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θέλουμε να ξέρουμε, όπως ας πούμε για την πρώτη του ερωτική εμπειρία.

Ο ίδιος έγραψε για αυτό στην αυτοβιογραφία του «Spare», με πολλές και πολύ γαργαλιστικές λεπτομέρειες, περιγράφοντάς το ως μια πολύ βουκολική εμπειρία, κατά την οποία η γυναίκα εκείνη του συμπεριφέρθηκε «σαν να ήταν ένας νεαρός επιβήτορας και όταν τελείωσαν του έδωσε ένα χαστούκι στα οπίσθια και τον έστειλε να βοσκήσει».

Κάποιοι ίσως το βρίσκουν πολύ ερωτικό αυτό, ιδιαίτερα οι Αγγλοι, πιο ιδιαίτερα οι αριστοκράτες Αγγλοι που είναι γνωστό ότι έχουν μια πολύ θερμή σχέση με τα άλογά τους.

Το μόνο που δεν μας αποκάλυψε ο Χάρι είναι την ταυτότητα της εν λόγω γυναίκας, η οποία όμως παίρνει τώρα την πρωτοβουλία και την αποκαλύπτει μόνη της, εάν φυσικά λέει αλήθεια.

Η Σάρα Γουόλπολ, 40 ετών σήμερα, είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και το επάγγελμά της είναι οδηγός εκσκαφέων. Η ίδια μίλησε στην Mail on Sunday και διηγήθηκε εκείνη την κομβική για την παγκόσμια ιστορία στιγμή με το δικό της τρόπο.

Η Γουόλπολ ήταν ιπποκόμος στο κτήμα του πατέρα του Χάρι, του σημερινού βασιλιά Καρόλου Γ’, στο Χάιγκρόουβ του Γκλόστερσαϊρ. Καθώς ο Χάρι περνούσε από παιδί πολλές ώρες στους σταύλους, έκαναν παρέα. Η Γουόλπολ θυμάται ακριβώς την ημερομηνία του «μοιραίου», καθώς συνέπεσε με τα 19α γενέθλιά της.

Πήγαν όλοι μαζί στην παμπ «Vine Tree», στο χωριό Νόρτον, διηγείται και αφού ήπιαν ένα δίσκο με 10 σφηνάκια και ο Χάρι της έκανε δώρο ένα παιχνίδι Miss Piggy και μια αστεία κάρτα με μια φάλαινα, οι δύο τους βρέθηκαν στα χωράφια πίσω από την παμπ.

Ο Χάρι ήταν 16 ετών σύμφωνα με τη διήγηση της Γουόλπολ και μαθητής στο Ιτον, αν και ο ίδιος στα απομνημονεύματά του λέει ότι έχασε την παρθενιά του όταν ήταν 17 ετών.

Η Γουόλπολ πάντως, επιβεβαίωσε τον τρόπο με τον οποίον ο Χάρι περιγράφει την πρώτη του εκείνη εμπειρία. Είπε ότι όλο αυτό έγινε σε ένα πλαίσιο που «περιλάμβανε πολύ τα άλογα, οπότε τόσο το ίδιο το σκηνικό όσο και η περιγραφή του στο βιβλίο, παρότι αστεία, ήταν ακριβής και πολύ ιππική».

«Eπαθα σοκ όταν είδα πόσο ακριβή ήταν αυτά που έγραψε», είπε η Γουόλπολ. «Δεν με προσέβαλε που τα έγραψε», συμπλήρωσε, «πράγματι του άρπαξα τα οπίσθια μετά και του έδωσα ένα χαστούκι. Δεν ξέρω αν τον αντιμετώπισα ως επιβήτορα. Μπορεί. Με άλογα δούλευα άλλωστε».

Η περιγραφή του Χάρι για την πρώτη του εκείνη σεξουαλική εμπειρία, πάντως, τάραξε πολύ τα νερά και το γεγονός ότι δεν ανέφερε το όνομα της παρτενέρ του άναψε φωτιές σε συγκεκριμένες 40+ κυρίες της Βρετανίας, όπως αναφέρουν οι Times.

Η 44χρονη Σουζάνα Χάρβεϊ, πρώην μοντέλο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram κρατώντας ένα πακέτο με καρύδια και λέγοντας ότι είναι τα μόνα που είχε αγγίξει ποτέ, κάνοντας λογοπαίγνιο με τη λέξη nuts που χρησιμοποιούν οι Αγγλοι για τα αντρικά γεννητικά όργανα.

Η Κάθριν Ομάνι, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων η οποία εμφανίστηκε στο ριάλιτι «The Real Housewives of DC» και η οποία είχε ένα φλερτ με τον Χάρι όταν εκείνη ήταν 34 και εκείνος στα 21, είπε ότι ήταν σαφές ότι δεν ήταν παρθένος όταν γνωρίστηκαν.

Η 57χρονη ηθοποιός Λιζ Χάρλεϊ έχει αρνηθεί στο παρελθόν ότι ήταν η πρώτη ερωμένη του πρίγκιπα Χάρι.

Η Γουόλπολ, πάντως είπε ότι η ερωτική τους συνεύρεση διήρκεσε πέντε λεπτά. «Οταν το σκέφτηκα την επόμενη μέρα, συνειδητοποίησα ότι ήταν παρθένος. Έκανα παρέα μαζί του για μερικά χρόνια και δεν τον είχα δει με άλλη κοπέλα».

Παρόλες τις αποκαλύψεις της Γουόλπολ, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα. Ο ηθοποιός Ρούπερτ Εβερετ, συνήθως καλά πληροφορημένος για τα της υψηλής βρετανικής κοινωνίας, είπε στο περιοδικό της Telegraph του Σαββάτου: «Ξέρω ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχασε την παρθενιά του. Και δεν ήταν πίσω από μια παμπ. Και δεν ήταν σε αυτήν τη χώρα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News