169
Δοκιμή κρασιών για επαγγελματίες | Semeli Estate

Το Κτήμα Σεμέλη στα Ex Libris Trinity Wines

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2019, 13:12
Δοκιμή κρασιών για επαγγελματίες
|Semeli Estate

Το Κτήμα Σεμέλη στα Ex Libris Trinity Wines

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2019, 13:12

Το Κτήμα Σεμέλη συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στο καθιερωμένο Annual Tasting Event που διοργανώνει η Trinity Wines.

Η φετινή εκδήλωση έχει τίτλο «Ex Libris Trinity Wines» και πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 4/11/2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην αίθουσα Α5. Οι ώρες για το κοινό είναι 13:30 με 20:00.

Το Annual Tasting Event «Ex Libris Trinity Wines» απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες που προέρχονται από εστιατόρια, wine bar, κάβες, ξενοδοχεία και χονδρεμπόριο καθώς και δημοσιογράφους.

Σκοπός είναι να φέρει κοντά τους επαγγελματίες με τους παράγωγους και τα κρασιά τους. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος περίπου 45 Έλληνες παραγωγοί και 30 ξένοι και η φετινή προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει τους 1000 επισκέπτες.

Μετά το τέλος της γευστικής δοκιμής θα ακολουθήσει cocktail party με live μουσική για συνεργάτες και καλεσμένους στον ίδιο χώρο.

*Ex Libris Trinity Wines

Οι ετικέτες που ονομάζονταν ex libris, απεικόνιζαν το έμβλημα του κατόχου του βιβλίου και η πρακτική χρησιμότητά τους ήταν να περιορίζεται το ενδεχόμενο κλοπής ή απώλειάς του, με την επικόλλησή τους, συνήθως στην πίσω όψη του εξωφύλλου του βιβλίου (εσώφυλλο)