399
Στο Public θα βρείτε πάνω από 20.000 παιδικά βιβλία για παιδιά 0 - 15 χρονών | Public

Απρίλιος: Μήνας παιδικού βιβλίου στο Public

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2019, 09:03
Στο Public θα βρείτε πάνω από 20.000 παιδικά βιβλία για παιδιά 0 - 15 χρονών
|Public

Απρίλιος: Μήνας παιδικού βιβλίου στο Public

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2019, 09:03

Μετά τον μήνα Μάρτιο κατά τη διάρκεια του οποίου δόθηκε έμφαση στην αυτοβελτίωση, το Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της Ελλάδας, αφιερώνει τον μήνα Απρίλιο στα παιδικά βιβλία, αναγνωρίζοντας το πόσο σημαντικά είναι τα πρώτα βιβλία των παιδιών αλλά και τον εκπαιδευτικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν.

Στο Public μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία με πάνω από 20.000 παιδικά βιβλία για παιδιά από 0 έως 15 χρονών, Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

Ενδεικτικά μερικά από τα κορυφαία παιδικά βιβλία που μπορεί να βρει κανείς σε ένα από τα 55 καταστήματα Public ή στο public.gr είναι:

  • «Θα σ’ αγαπώ ό,τι κι αν γίνει», του Gliori Debi, εκδόσεις Πατάκη: Σ’ αυτό το βιβλίο με τις τρυφερές εικόνες, μια ευρηματική μαμά αποδεικνύει στο παιδί της πως η αγάπη των γονιών δεν έχει όρια ό,τι κι αν γίνει.
  • «Άτλαντας για παιδιά», εκδόσεις Ψυχογιός: Ένα καταπληκτικό βιβλίο για να γνωρίσεις τον κόσμο με τρόπο παραστατικό και ψυχαγωγικό!
  • «Άουτς!», του Scamell Ragnhild, εκδόσεις Παπαδόπουλος: Η ιστορία ενός σκαντζόχοιρου που προσπαθεί να χωρέσει στη φωλιά του…
  • «Stories for Kids Who Dare to be Different», του Brooks Ben, εκδόσεις Quercus Publishing: Ένα όμορφο εικονογραφημένο και εμπνευσμένο βιβλίο με εκπληκτικές ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων που τόλμησαν να είναι διαφορετικοί και να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.
  • «Πιγκουίνος χάθηκε, πιγκουίνος βρέθηκε», του Jeffers Oliver, εκδόσεις Ίκαρος: Η ιστορία του βιβλίου στηρίζεται σε ένα αληθινό γεγονός του συγγραφέα από τα παιδικά του χρόνια, όπου είχε χαθεί.

Ο μήνας παιδικού βιβλίου δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις! Το Public σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος σχεδίασε ένα μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς του φίλους.  Πόσα πόδια έχει το χταπόδι ο Γιάννος;  Ποιος Ηρακλής ήταν ο απόλυτος υπερ-ήρωας; Ένα διαφορετικό βιβλίο παίζει με τα παιδιά και τους προσφέρει συλλεκτικά βιβλιοδώρα.  Μπορείτε να το αναζητήσετε στο:

  • Public του the Mall of Athens την Παρασκευή 5 Απριλίου, 17.00-21.00 & το Σάββατο 6 Απριλίου, 12.00-16.00
  • Public του Athens Metro Mall Παρασκευή 12 Απριλίου, 17.00-21.00 & το Σάββατο 13 Απριλίου, 12.00-16.00
  • Public Συντάγματος Παρασκευή 19 Απριλίου, 17.00-21.00 & το Σάββατο 20 Απριλίου, 12.00-16.00

Επιπλέον, το Public καλεί στις 20 Απριλίου στις 12:00, στο Public Mall Μαρούσι, όλους τους μικρούς φίλους του για να συναντήσουν από κοντά την αγαπημένη συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη που θα μιλήσει για το βιβλίο της «Ρεβιθοκοντούλης», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και αφηγείται τη διάσημη ιστορία του Κοντορεβιθούλη μέσα από μία άλλη οπτική γωνία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News