74
| simplyscratch.com

Χοιρινό με πορτοκάλι, το ψητό της κατσαρόλας

Bostanistas Bostanistas 5 Δεκεμβρίου 2016, 17:28

Χοιρινό με πορτοκάλι, το ψητό της κατσαρόλας

Bostanistas Bostanistas 5 Δεκεμβρίου 2016, 17:28

Το χοιρινό είναι αδιαμφισβήτητα το κρέας που κυριαρχεί στα γιορτινά πιάτα. Μαγειρεμένο με πολλούς τρόπους, στον φούρνο ή στην κατσαρόλα και συνδυασμένο με πολλά υλικά δίνει μερικά από τα πιο νόστιμα πιάτα της χρονιάς. Το συγκεκριμένο είναι ένα εύκολο και αρωματικό γιορτινό πιάτο που μπορεί να ετοιμαστεί σχετικά γρήγορα αφού γίνεται πολύ καλό (ίσως και καλύτερο) και στη χύτρα ταχύτητας, αν τηρήσουμε τις οδηγίες που θα γράψω παρακάτω.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...