177
Κέικ με άνιμαλ πριντ για να ευθυμήσουμε | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Κέικ ζέβρα: Το μαρμπρέ της μαμάς αγρίεψε

Χρυσαυγή Μπόμπολα 7 Σεπτεμβρίου 2019, 09:10
Κέικ με άνιμαλ πριντ για να ευθυμήσουμε
|Χρυσαυγή Μπόμπολα

Κέικ ζέβρα: Το μαρμπρέ της μαμάς αγρίεψε

Χρυσαυγή Μπόμπολα 7 Σεπτεμβρίου 2019, 09:10

Το άνιμαλ πριντ ήταν, είναι και θα είναι της μόδας. Οκ, το εμπεδώσαμε, αφού όλες κάποια στιγμή αποκαλύψαμε το ζώο που κρύβουμε μέσα μας, είτε φορώντας κάποιο λεοπάρ φουλάρι, φούστα, πουκάμισο, κολάν, ακόμα και ολόκληρο φουστάνι, είτε καλύπτοντας τον καναπέ μας με αγελαδί ριχτάρι…

Πήρα, λοιπόν, κι εγώ ένα κέικ κλασικό και το έκανα μοδάτο. Το διαχρονικό  μαρμπρέ, δηλαδή, το δίχρωμο κέικ με βανίλια και κακάο, μεταμορφώνεται σε wild zebra cake!

To ευφάνταστο αυτό αποτέλεσμα είναι θέμα καθαρά και μόνο τεχνικής. Φτιάχνουμε δύο μίγματα για κέικ, ένα με κακάο και ένα με βανίλια, και απλά τα αναμιγνύουμε με συγκεκριμένο τρόπο (δείτε εδώ πώς γίνεται ένα κλασικό μαρμπρέ), ώστε να δημιουργηθούν τα “νερά του μαρμάρου” όταν αυτό κοπεί.

Αν έχετε λίγο παραπάνω χρόνο να διαθέσετε, κέφι για παιχνίδι και όρεξη να εκπλήξετε ευχάριστα τους δικούς σας, φτιάχνετε ένα κέικ-ζέβρα.

Αν όχι, τότε φτιάχνετε το απλό κέικ μαρμπρέ και το απολαμβάνετε έτσι κι αλλιώς, αφού είναι μια από τις ωραιότερες συνταγές του είδους που έχω φτιάξει ποτέ…

Δείτε ολόκληρο το κείμενο με τη συνταγή και τις οδηγίες εδώ