78
Ψήνουμε το ογκρατέν για περίπου μισή ώρα μέχρι να ροδίσει | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Μανιτάρια ογκρατέν

Χρυσαυγή Μπόμπολα 29 Ιουνίου 2018, 12:29
Ψήνουμε το ογκρατέν για περίπου μισή ώρα μέχρι να ροδίσει
|Χρυσαυγή Μπόμπολα

Μανιτάρια ογκρατέν

Χρυσαυγή Μπόμπολα 29 Ιουνίου 2018, 12:29

Σήμερα σας προτείνω να φτιάξετε ένα εύκολο, γρήγορο και απλούστατο ορεκτικό φούρνου με μανιτάρια.

Η γραβιέρα, που περιέχεται σαν συνδετικό υλικό σε συνδυασμό με το γάλα, δημιουργεί ένα ωραίο σώμα που ενώνει τα μανιτάρια.

Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό για συνοδευτικό γεύματος ή για μπουφέ.

Το σκεύος είναι της φιλενάδας μου της Βίκυς. Έχω αρχίσει η «δύσμοιρη» και δανείζομαι (ενίοτε αρπάζω κιόλας), τα κουταλομαχαιροπίρουνα, τα πιάτα και τα ταψιά των φιλενάδων μου για το food styling…

Δείτε τη συνταγή εδώ