503
Φωτογραφία του 2001 στην οποία απεικονίζεται ο Αντριου μαζί με τη Βιρτζίνια Τζιούφρι με το χέρι του γύρω από τη μέση της στο σπίτι της Γκισλέιν Μάξγουελ (πίσω) |

Υπόθεση Eπσταϊν: Ντοκιμαντέρ του Netflix «καίει» τον πρίγκιπα Αντριου

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 21:45
Φωτογραφία του 2001 στην οποία απεικονίζεται ο Αντριου μαζί με τη Βιρτζίνια Τζιούφρι με το χέρι του γύρω από τη μέση της στο σπίτι της Γκισλέιν Μάξγουελ (πίσω)
|

Υπόθεση Eπσταϊν: Ντοκιμαντέρ του Netflix «καίει» τον πρίγκιπα Αντριου

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 21:45

Ενα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του παιδόφιλου αυτόχειρα Τζέφρι Επσταϊν «καίει» τον πρίγκιπα Αντριου, καθώς τον εμφανίζει να λέει σε «σκλάβα του σεξ» από το κύκλωμα του Επσταϊν και προτού προχωρήσουν σε ερωτικές περιπτύξεις, ότι είναι «πολύ κοντά στην ηλικία των θυγατέρων του»…

Η Βιρτζίνια Τζιούφρι (πρώην Ρόμπερτς) εμφανίζεται σε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Επσταϊν, τον δισεκατομμυριούχο που έκανε νεαρά κορίτσια «σκλάβες του σεξ» και επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς της για τον δούκα του Γιορκ.

Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο πρίγκιπας Αντριου είπε στην 17χρονη τότε Ρόμπερτς ότι είχε μια κόρη «λίγο νεότερη» από εκείνη, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Είπε ακόμη ότι ο δούκας είχε μαντέψει σωστά την ηλικία της, όταν πρωτοσυναντήθηκαν στο σπίτι της Γκισλέιν Μάξγουελ, συνεργάτιδος του Επσταϊν στο κύκλωμα του σεξ.

Περιγράφοντας την πρώτη τους συνάντηση στο Λονδίνο, επιμένει στις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης από τον δούκα, ο οποίος υποστηρίζει ότι «δεν έχει καμία ανάμνηση από συνάντηση μαζί της, ποτέ».

Το τετράωρο ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Filthy Rich» (ένα λογοπαίγνιο ανάμεσα στο «αμύθητα πλούσιος» και το «βρώμικα πλούσιος»), περιλαμβάνει μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, συνεργάτες και «σκλάβες του σεξ» διερευνώντας «πώς ο καταδικασμένος για σεξουαλικά αδικήματα Τζέφρι Επσταϊν χρησιμοποιούσε τα πλούτη του και τη δύναμή του για να κακοποιεί τα θύματά του», αναφέρει το Netflix.

Η Ρόμπερτς ισχυρίζεται ότι υπήρξε παράνομα «σκλάβα του σεξ» στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2001 από τον Επσταϊν, ο οποίος την ανάγκασε να κάνει σεξ με τον Αντριου τρεις φορές, το 2001 και το 2002, όταν ήταν 17 ετών.

Η Βιρτζίνια Τζιούφρι στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Στη νέα συνέντευξη, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συστήθηκε στον δούκα τον Μάρτιο του 2001 από τη Μάξγουελ που της άρεσε να παίζει ένα «αγαπημένο παιχνίδι: να μαντεύει».

«Πηγαίνει στον Πρίγκιπα Ανδρέα (και τον ρωτά): «Πόσων χρόνων πιστεύεις ότι είναι η Βιρτζίνια;» λέει η Ρόμπερτς. «Είπε: 17. Και εκείνη απάντησε: ‘Ω, έχεις δίκιο’ και γέλασαν. Και εκείνος είπε: ‘Ω, οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου. Η κόρη μου είναι λίγο νεότερη από εσένα’».

Οντως, εκείνη την εποχή, η πριγκίπισσα Βεατρίκη θα ήταν 12 ετών και επτά μηνών, και η πριγκίπισσα Ευγενία σχεδόν 11.

Ερωτηθείσα για την αντίδρασή του σε ό,τι αφορά στην εμπλοκή του στην υπόθεση, η Τζιούφρι σχολίασε πως «δεν περίμενα να σηκώσει το χέρι του και να πει ότι είμαι ένοχος, δεν το περίμενα, αλλά τουλάχιστον κάποιου είδους τύψη ή αναγνώριση του θέματος».

Εκπρόσωπος του δούκα επανέλαβε ότι «όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, ο δούκας δεν έχει απολύτως καμία ανάμνηση να συναντήθηκε ποτέ με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς».

Στο ντοκιμαντέρ μιλάει ακόμα ο Στιβ Σκάλι, πρώην υπάλληλος του Επσταϊν, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε τον δούκα με μια νεαρή γυναίκα, γνωστή πλέον ως Βιρτζίνια Ρόμπερτς, στην πισίνα στο ιδιωτικό νησί του αμερικανού Κροίσου στην Καραϊβική.

Γλαφυρό… τρίψιμο

«Ηταν πιθανότατα γύρω στο 2004 όταν την είδα με τον πρίγκιπα Αντριου. Ηταν στην πισίνα, ήταν εκείνη τη στιγμή, ένα άγνωστο κορίτσι για μένα, ήταν νέα, κυκλοφορούσε τόπλες και έκαναν προκαταρκτικά ερωτικά παιχνίδια, την τραβούσε και της τριβόταν» περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...