172
Ο πρίγκιπας Αντριου πληρώνει το «μάρμαρο» για την σχέση του με τον Επστάιν | Reuters

Ο πρίγκιπας Aντριου παραιτείται από τα δημόσια καθήκοντά του

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2019, 20:36
Ο πρίγκιπας Αντριου πληρώνει το «μάρμαρο» για την σχέση του με τον Επστάιν
|Reuters

Ο πρίγκιπας Aντριου παραιτείται από τα δημόσια καθήκοντά του

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2019, 20:36

Ο πρίγκιπας Αντριου, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, απομακρύνεται από τα δημόσια καθήκοντά του για το προσεχές μέλλον.

Ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ εν μέσω της δριμύτατης κριτικής που δέχεται για τη σχέση του με τον Τζέφρι Επστάιν, απομακρύνεται από τα δημόσια καθήκοντά του, έχοντας την άδεια της μητέρας του.

Σε δήλωσή του αναφέρει ότι είναι «πρόθυμος να βοηθήσει κάθε αρμόδιο φορέα επιβολής του νόμου με τις έρευνες, εάν χρειαστεί».

«Ζήτησα από την Αυτού Μεγαλειότητα να αποχωρήσω από τα δημόσια καθήκοντα για το άμεσο μέλλον και μου έδωσε την άδειά της», αναφέρει αρχικά ο πρίγκιπας Αντριου, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, και προσθέτει:

«Συνεχίζω να εκφράζω τη λύπη μου για την κακή κρίση του Τζέφρι Επστάιν. Η αυτοκτονία του έχει αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ιδιαίτερα για τα θύματά του, και συμπάσχω βαθιά σε όλους όσοι έχουν πληγεί και θέλουν κάποια μορφή τέλους. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι, με το χρόνο, θα μπορέσουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Φυσικά, είμαι πρόθυμος να βοηθήσω οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία επιβολής του νόμου με τις έρευνές τους, εάν απαιτείται».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...