235
Από τα υπουργικά συμβούλια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Γιάννης Ραγκούσης τώρα μονομάχοι (υπουργός και τομεάρχης αντίστοιχα) στο χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χρυσοχοΐδης σε Ραγκούση: Προσβάλλεις τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. – απόλυτα αξιοκρατική η επιλογή του

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2019, 13:18
Από τα υπουργικά συμβούλια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Γιάννης Ραγκούσης τώρα μονομάχοι (υπουργός και τομεάρχης αντίστοιχα) στο χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χρυσοχοΐδης σε Ραγκούση: Προσβάλλεις τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. – απόλυτα αξιοκρατική η επιλογή του

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2019, 13:18

Σκληρή ήταν η απάντηση που επεφύλαξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, που πρόλαβε να διαμαρτυρηθεί για την επιλογή του νέου αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, κάνοντας μάλιστα λόγο για αναστήλωση του κράτους της δεξιάς»!

Κάνοντας ότι δεν θυμάται τον προκάτοχο του αντιστράτηγου Καραμαλάκη σε ρόλο συγκεντρωσιάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης  ανέφερε στη σχετική δήλωσή του:

«Απροσχημάτιστη επανέκαμψε η καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας. Η παλαιοκομματική λογική προαγωγής του τύπου ‘και δικός μου να είναι και να ξέρει πως εγώ τον ανέδειξα, για να μου χρωστάει’ προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια σύγχρονης και αξιοκρατικής Ελλάδας. Η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα».

Στην απάντησή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπενθυμίζει στον κ. Ραγκούση ότι ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε επιτελάρχης το 2017, υπαρχηγός το 2018 (επί κυβέρνησης δηλ. ΣΥΡΙΖΑ) και σήμερα Αρχηγός.

Αντιλαμβάνονται όλοι  από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία.

«Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για ‘αναστήλωση του κράτους της δεξιάς’ και μάλιστα (!) με ‘κλιμακούμενη προκλητικότητα’» καταλήγει η ανακοίνωση – απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στον κ. Ραγκούση.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...