186
Από τα γραφεία, ξανά στους δρόμους πάνω από 1.500 αστυνομικοί | φωτ. αρχείου

Ο Χρυσοχοΐδης ξετρύπωσε πάνω από 1.500 αστυνομικούς σε «αλεπότρυπες»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2019, 12:15
Από τα γραφεία, ξανά στους δρόμους πάνω από 1.500 αστυνομικοί
|φωτ. αρχείου

Ο Χρυσοχοΐδης ξετρύπωσε πάνω από 1.500 αστυνομικούς σε «αλεπότρυπες»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2019, 12:15

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει βρει πολλούς αστυνομικούς, ενδεχομένως περισσότερους από 1.500, που είχαν τοποθετηθεί σε «αλεπότρυπες», μακριά από χρήσιμες θέσεις πρώτης γραμμής, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Σταύρος Μπαλάσκας.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ανάμεσά τους και κάποιοι που είχαν τοποθετηθεί στην μπάντα της Αστυνομίας μολονότι είναι άσχετοι με τη μουσική και δεν γνωρίζουν «ούτε το κλειδί του σολ»

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, με το νέο δόγμα Χρυσοχοΐδη και την εξέταση του προσωπικού κατέστη δυνατή η επιστροφή 350 και πλέον αστυνομικών στην Αμεση Δράση.

Οσον αφορά την κατάσταση στα Εξάρχεια και τις νέες απειλές των πάσης φύσεως «μπαχαλάκηδων» προς την Πολιτεία, ο αντιπρόεδρος του συνδικάτου των αστυνομικών ξεκαθάρισε πως «θα ξεκαθαρίσουν, τελεία και παύλα».

Αυτό, τόνισε, συνιστά απόφαση της συντεταγμένης Πολιτείας, η οποία πλέον έχει την πολιτική βούληση να αντιμετωπίσει την ανομία που επικρατεί στην συνοικία, και θα δράσει με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπονεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι «ψευδοαναρχικοί» και οι «μπαχαλάκηδες» που προειδοποιούν ότι θα αντισταθούν στους αστυνομικούς έχουν το δικαίωμα να προσπαθήσουν, όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου, διεμήνυσε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...