178
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Χαλκίδα: Διατάχθηκε ΕΔΕ μετά από καταγγελία για «καψόνι» δασκάλας σε 4χρονη

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2021, 16:26
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Χαλκίδα: Διατάχθηκε ΕΔΕ μετά από καταγγελία για «καψόνι» δασκάλας σε 4χρονη

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2021, 16:26

Την αντίδραση του υπουργείου Παιδείας προκάλεσαν οι καταγγελίες για ένα πρωτοφανές «καψόνι» σε κορίτσι μόλις τεσσάρων σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, νηπιαγωγός στη Χαλκίδα για να τιμωρήσει ένα 4χρονο κορίτσι, το έβγαλε έξω από την τάξη, του έκλεισε την πόρτα και το άφησε μέσα στο κρύο, ενώ το παιδί εκλιπαρούσε να μπει ξανά μέσα στην αίθουσα.

Η καταγγελία έφτασε στο υπουργείο Παιδείας και αμέσως διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο, μέσω ανάρτησης στο Facebook η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η κυρία Κεραμέως επικοινώνησε με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του σχολείου, προκειμένου «να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως έχει ως εξής: «Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε…

Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...