252
O Xιου Εντουαρντς παρουσίαζε το BBC News at Ten, το κορυφαίο βραδινό ειδησεογραφικό πρόγραμμα του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου | Jeff Overs/BBC News & Current Affairs via Getty Images

ΒΒC: Ο παρουσιαστής που κατηγορείται για σεξουαλικό αδίκημα είναι ο Χιου Εντουαρντς

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2023, 22:03
O Xιου Εντουαρντς παρουσίαζε το BBC News at Ten, το κορυφαίο βραδινό ειδησεογραφικό πρόγραμμα του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου
|Jeff Overs/BBC News & Current Affairs via Getty Images

ΒΒC: Ο παρουσιαστής που κατηγορείται για σεξουαλικό αδίκημα είναι ο Χιου Εντουαρντς

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2023, 22:03

Ο Χιου Εντουαρντς είναι ο παρουσιαστής του BBC που κατηγορείται ότι πλήρωνε χιλιάδες λίρες ένα νεαρό άτομο για να του στέλνει φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου, σύμφωνα με ανακοίνωση του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικό δικτύου, το οποίο δημοσίευσε και μια δήλωση της συζύγου του παρουσιαστή.

«Ο Χιου πάσχει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Οπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια έχει υποβληθεί σε θεραπεία για βαριάς μορφής κατάθλιψη» δήλωσε η σύζυγός του, Βίκι Φλιντ, σύμφωνα με το BBC.

«Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν επιδεινώσει πολύ την κατάσταση, υπέστη ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο και τώρα νοσηλεύεται και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για το προσεχές μέλλον» προσέθεσε η Φλιντ.

Η αστυνομία του Λονδίνου, από την πλευρά της, ανέφερε ότι δεν φαίνεται να έχει διαπραχθεί κάποιο ποινικό αδίκημα όσον αφορά την υπόθεση που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και την πολιτική σκηνή της χώρας.

Την περασμένη Παρασκευή η σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun δημοσίευσε τη μαρτυρία μιας γυναίκας, η οποία κατηγόρησε έναν παρουσιαστή του BBC ότι πλήρωσε περισσότερες από 35.000 λίρες στο παιδί της, 17 ετών τότε –χωρίς να αποσαφηνίζεται αν είναι αγόρι ή κορίτσι– με αντάλλαγμα «πρόστυχες φωτογραφίες» πορνογραφικού περιεχομένου.

Η μητέρα δήλωσε αγανακτισμένη από το γεγονός ότι ο παρουσιαστής συνέχισε τις τηλεοπτικές εκπομπές του για αρκετές εβδομάδες μετά τη μαρτυρία της – η ίδια είχε ενημερώσει το BBC για τις κατηγορίες αυτές στις 19 Μαΐου.

Μέχρι την Τετάρτη το όνομα του παρουσιαστή δεν είχε αποκαλυφθεί. Το BBC είχε απλώς ανακοινώσει ότι τον έθεσε σε διαθεσιμότητα την περασμένη Κυριακή.

Ο 61χρονος ουαλός δημοσιογράφος παρουσίαζε το «BBC News at Ten», το κορυφαίο βραδινό ειδησεογραφικό πρόγραμμα του BBC.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...