348
H Βάνα Μπάρμπα στην τηλεοπτική της εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, όπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Αλλαγής | SKAI/WebTV

Βάνα Μπάρμπα: Πού θα κατέβω με το ΚΙΝΑΛ – mea culpa ο Καρατζαφέρης

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2019, 10:00
H Βάνα Μπάρμπα στην τηλεοπτική της εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, όπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Αλλαγής
|SKAI/WebTV

Βάνα Μπάρμπα: Πού θα κατέβω με το ΚΙΝΑΛ – mea culpa ο Καρατζαφέρης

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2019, 10:00

Από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, ο Παύλος Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, ζήτησε να κάνουμε υπομονή ως την Τετάρτη για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων. Η Βάνα Μπάρμπα όμως δεν μπορούσε να κάνει υπομονή, ούτε και οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα», ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου που κάλεσαν την ηθοποιό στο στούντιο:

Η ερώτηση τέθηκε από την αρχή: Θα είστε υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής;

«Ναι, θα είμαι. Στον Νότιο Τομέα (της Β’ Αθηνών)», ήταν η απάντηση της κυρίας Μπάρμπα, η οποία –νέοι καιροί, νέα ήθη– αναδεικνύεται πλέον σε πολιτικό παράγοντα της Κεντροαριστεράς με δημόσιο λόγο.

Το αν είναι η κυρία Μπάρμπα το πολιτικό-επικοινωνιακό αντίβαρο που «βρήκε» η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ για να καλύψει το κενό του Βαγγέλη Βενιζέλου θα κριθεί. Στην κάλπη αλλά και στην τηλεόραση. Διότι η κυρία Μπάρμπα ήδη βρέθηκε στη θέση να σχολιάζει τι είδους πολιτικός είναι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η Βάνα Μπάρμπα. Να σχολιάζει. Τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός άνδρας», είπε.

Αλλά η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στάθηκε στο πλευρό της κυρίας Γεννηματά στην απόφασή της να οδηγήσει τον κ. Βενιζέλο στην έξοδο.

«Δεν τον έδιωξε κανείς. Αυτός έκανε την επιλογή του. Η κυρία Γεννηματά πρέπει σαν πρόεδρος να πάρει τις δικές της αποφάσεις. Πρέπει να αφήσουμε τον αρχηγό να είναι αρχηγός. Θα κριθεί, όπως όλοι. Εγώ είμαι ένας στρατιώτης και θέλω να στηρίξω μια γυναίκα» είπε η ηθοποιός που τώρα ακολουθεί και αυτή πολιτική καριέρα μέσα από τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής.

Βέβαια στο παρελθόν η κυρία Μπάρμπα ήταν υποψήφια με τον ακροδεξιό ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη. «Το είχα πει και ήταν ένα δικό μου “mea culpa”. Δεν μπορώ να κάνω και εγώ ένα λάθος;» είπε για να προσθέσει:

«Δεν ακυρώνω τον κ. Καρατζαφέρη. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με πυγμή. Πολύ ενδιαφέρων. Δεν είχα δει όμως το γύρω γύρω που δεν με αντιπροσώπευε».

Η ίδια επιτέθηκε στη ΝΔ που «χρεοκόπησε τη χώρα» και είπε ότι είναι «άδικο» που το πλήρωσε μόνο το ΠΑΣΟΚ. Και περιέγραψε τον Αλέξη Τσίπρα ως έναν άνθρωπο «ηθικό» που «δεν κορόιδεψε» (!), επειδή «ίσως να μην γνώριζε» και που πήγε να κυβερνήσει ένα πλοίο «χωρίς να είναι καπετάνιος»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...