310
Ο Ηλίας Ψινάκης δεν λέει να παραιτηθεί, από την υπερπροσπάθεια | George Vitsaras / SOOC

Τώρα ο Ψινάκης σβήνει φωτιές στο…Instagram

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2018, 14:07
Ο Ηλίας Ψινάκης δεν λέει να παραιτηθεί, από την υπερπροσπάθεια
|George Vitsaras / SOOC

Τώρα ο Ψινάκης σβήνει φωτιές στο…Instagram

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2018, 14:07

Μετά τα μανουάλια και τα εκκλησιαστικά κεριά με τα οποία ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να κάνει μνημόσυνο της τραγωδίας στο Μάτι μέσω Instagram, σειρά έχει μία νέα ανάρτησή του, από εκείνες που με το που τις βλέπεις, δεν ξέρεις αν θέλεις να βάλεις τα γέλια, τα κλάματα, τις φωνές, ή και τα τρία μαζί: «Σήμερα σβήσαμε στον Μαραθώνα την 14η φωτιά μετά την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου…» και αυτό το σχόλιο συνοδεύει τη φωτογραφία ενός πυροσβέστη που φαίνεται να σβήνει μία φωτιά στην περιοχή.

Σήμερα σβήσαμε στον Μαραθώνα την 14η φωτιά μετά την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου…

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Ο ανεκδιήγητος δήμαρχος Μαραθώνα, που είχε τη φαεινή ιδέα από κεκτημένη ταχύτητα προμελετημένου πένθους να ακυρώσει την παράσταση του έργου «Αντιγόνη» ενώ τα χρήματα από τις εισπράξεις προορίζονταν για τους πυρόπληκτους και η υπόθεση του ίδιου του έργου έχει να κάνει με την ανάγκη ταφής ενός νεκρού, συνεχίζει λοιπόν το ιντερνετικό θέατρο σκιών και παραλόγου, χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό, «σβήσαμε, για να δείξει πόσο αποτελεσματικός και ακούραστος πυροσβέστης είναι.

Το πραγματικά ανησυχητικό σε όλο αυτό, είναι τα σχόλια που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση: οι περισσότεροι τον ενθαρρύνουν, του λένε «Μπράβο Ηλία, είσαι ο καλύτερος, μην ακούς κανέναν» κτλ, κτλ. Δεν λείπουν ευτυχώς και κάποιοι που έχουν σώας τας φρένας και τον κράζουν για αυτό το άσκοπο παιχνίδι εντυπωσιασμού με φόντο τη λίστα με τα 93 θύματα. Ενα σχόλιο μάλιστα, είναι λακωνικό και απολύτως εύστοχο: «Τώρα είναι πολύ αργά…».

Το ορθογραφικό λάθος στο όνομα του δημάρχου είναι σα να συμβολίζει όλα τα ασυγχώρητα λάθη που έγιναν στην πιο φονική πυρκαγιά της ελληνικής ιστορίας (George Vitsaras / SOOC)

Σε μία φωτογραφία από το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο που είχε συγκληθεί προτείνοντας την αποπομπή του, εκείνος φυσικά δεν ήταν παρών, αλλά στην εικόνα εμφανιζόταν το ταμπελάκι με το όνομά του μπροστά από την κενή του θέση. Το όνομά του εκεί, είναι γραμμένο λάθος: «ΨΗΝΑΚΗΣ». Και να ‘ταν αυτό το μόνο λάθος…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...