334
Αριστερά ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχαντζόπουλος, δεξιά ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ | Facebook

Τσοχατζόπουλος: «Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει τίποτα άλλο»

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2017, 20:29
Αριστερά ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχαντζόπουλος, δεξιά ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ
|Facebook

Τσοχατζόπουλος: «Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει τίποτα άλλο»

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2017, 20:29

«Ναι, θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο να ψηφίσω; Υπάρχει κάτι άλλο;» λέει ο Ακης Τσοχατζόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha.

Ξαφνικά, αποφυλακισμένος πλέον, ο Ακης Τσοχατζόπουλος ανακαλύπτει σχέδιο των Αμερικανών εναντίον του. Οχι, δεν μιλά για κάποια παγκόσμια ή διεθνή συνωμοσία. Μιλά για ξεκάθαρες «εχθρικές ενέργειες κατά της Ελλάδας». Τις οποίες πλήρωσε ο ίδιος. Γιατί; Επειδή αγόρασε όπλα από τους Ρώσους, και αυτό «δεν του το συγχώρεσαν ποτέ οι Αμερικανοί». Κι όμως ο ίδιος «ποτέ δεν έβαλε το δάχτυλο στο μέλι» -μήπως εννοεί ότι βούτηξε ολόκληρος στο βάζο;- «δεν δωροδοκήθηκε». Δεν παραβίασε τον νόμο. «Στοχοποιήθηκε πολιτικά, από τον Γιώργο Παπανδρέου, από τον Κώστα Σημίτη, από τον Βαγγέλη Βενιζέλο, από τον Αντώνη Σαμαρά». Και ξαφνικά βρέθηκε σε ένα κελί, «κανονικό κελί, όχι ωραίο»! Και ναι βρε αδερφέ, ζούσε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά ζούσε «νόμιμα».

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που καταδικάστηκε το 2011 για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και αποφυλακίστηκε τον Μάιο του 2017, για λόγους υγείας, αλλά με μία μεγάλη λίστα περιοριστικών όρων, αποφάσισε στην πρώτη του συνέντευξη, στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ, να δώσει ρεσιτάλ.

Την Πεμπτη το βραδυ, αλλοι θα γελασουν, αλλοι θα κλαψουν και αλλοι δεν θα κοιμηθουν. Ο Τσοχατζοπουλος βγηκε απο την…

Geplaatst door Αυτοψία – Αντώνης Σρόιτερ op Dinsdag 4 juli 2017

Ανέπτυξε μία νέα θεωρία για τις «αντιπαραθέσεις μεταξύ διεθνών συμφερόντων στο χώρο της ενέργειας που πλήρωσε ο ίδιος» και για τη συνωμοσία που ενορχήστρωσαν εναντίον του, σχετικά με τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα, ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς.

Μίλησε για τα σχεδόν πέντε χρόνια που διέμεινε στη φυλακή του Κορυδαλλού, όπου «δέχθηκε προπηλακισμούς από συγκρατούμενούς του» αλλά και για τη ζωή πριν τη φυλακή. Την εντελώς, «πάρα πολύ απλή» και φυσιολογική ζωή της οικογένειάς του. «Ούτε πολυδάπανη, ούτε πολλά σπίτια. Εντάξει έμενα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου αλλά ήταν νόμιμη διαφανής έγκυρη αγορά. Πέντε φορείς είχαν ελέγξει την αγορά. Είχα πάρει δάνειο 800.000 ευρώ από την τράπεζα» είπε ο ίδιος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε και στον γάμο του στο Παρίσι με τη Βίκυ Σταμάτη. «Υπήρξε πολύς μύθος γύρω από όλα αυτά. Ενα δείπνο ήτανε με 10 άτομα στο ξενοδοχείο… Τη γυναίκα μου τη φυλάκισαν επειδή είναι η σύζυγός μου. Είναι παντελώς αθώα και πέρασε τρία ολόκληρα χρόνια στο ψυχιατρείο», είπε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...