227
Ο Αλέξης Τσίπρας στην πλατεία της Λάρισας | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας: «Ο Κάμπος ακυρώνει τις δημοσκοπήσεις της συμφοράς»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2019, 22:02
Ο Αλέξης Τσίπρας στην πλατεία της Λάρισας
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τσίπρας: «Ο Κάμπος ακυρώνει τις δημοσκοπήσεις της συμφοράς»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2019, 22:02

Στη Λάρισα μίλησε το απόγευμα της Τρίτης ο Πρωθυπουργός σε μια συγκέντρωση που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 7.30 αλλά τελικά ξεκίνησε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση προκειμένου να συγκεντρωθεί ο κόσμος.

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στη συμμετοχή του κόσμου, λέγοντας ότι οι πολίτες γέμισαν απ’ άκρη σε άκρη την πραγματική πλατεία της Λάρισας και ότι στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής.

«Γεμίσατε την πραγματική πλατεία της Λάρισας, όχι την ιμιτασιόν και δίνετε μήνυμα νίκης την Κυριακή. Ο Κάμπος σήμερα ακυρώνει τις δημοσκοπήσεις της συμφοράς, δεν υπάρχει αμφιβολία μετά την παρουσία σας εδώ για το ποιος θα γελά και ποιος θα κλαίει το βράδυ της Κυριακής», είπε, προσθέτοντας ότι οι πολίτες στέλνουν «στα αζήτητα την προπαγάνδα των επιτελείων, τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα. Έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας, της κάλπης, της λαϊκής ετυμηγορίας».

«Νόμιζαν ότι αρκεί να έχουν αγοράσει εφημερίδες και κανάλια, επικοινωνιολόγους και δημοσκόπους για να τους εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός. Νόμιζαν ότι αυτό αρκεί για να ξαναγυρίσουν πίσω οι ίδιοι στις θέσεις εξουσίας που τους έλειψαν και να γυρίσουν πίσω και τοn λαό στο βαθύ σκοτάδι των μνημονίων», συνέχισε.

Είπε επίσης πως ο λαός γνωρίζει «ποιος λεηλάτησε τις δυνατότητές του και ποιος χρεοκόπησε τη χώρα, ποιοι είναι αυτοί που ζητούν να ξαναγυρίσουν για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν» και ποιος έδωσε τη μεγάλη μάχη για να βγει η χώρα στο ξέφωτο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...