211
O διασωθείς 30χρονος στο ασθενοφόρο πριν την μεταφορά του στο νοσοκομείο | ΥοuΤube / Μega

Τρίτη ημέρα ερευνών για τον 26χρονο τουρίστα στη Χαλκιδική – Σώθηκε μετά από 19 ώρες στη θάλασσα ο 30χρονος φίλος του

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2022, 09:27
O διασωθείς 30χρονος στο ασθενοφόρο πριν την μεταφορά του στο νοσοκομείο
|ΥοuΤube / Μega

Τρίτη ημέρα ερευνών για τον 26χρονο τουρίστα στη Χαλκιδική – Σώθηκε μετά από 19 ώρες στη θάλασσα ο 30χρονος φίλος του

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2022, 09:27

Συνεχίζονται για τρίτο 24ωρο οι έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου αγνοούμενου τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία που παρασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ κολυμπούσε με δύο φίλους του,  από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Ο ένας εκ των τριών φίλων, ο 30χρονος Ιβάν, εντοπίστηκε 14 ναυτικά μίλια από τη Νέα Σκιώνη και περισυνελέγη από φορτηγό πλοίο. Παρέμεινε στο νερό επί 19 ωρες, με σανίδα σωτηρίας μία μπάλα που βρήκε στη θάλασσα.

Πρώτος σώθηκε από έναν σέρφερ, ο τρίτος της παρέας των τουριστών, ένας 25χρονος που περισυνελέγη από σκάφος του Λιμενικού.

«Πρώτα απ’ όλα δεν ξέραμε ότι τα κύματα θα ήταν τόσο δυνατά και ψηλά. Την μία στιγμή ήμασταν στα ρηχά και την επόμενη ήμασταν παγιδευμένοι στην ανοιχτή θάλασσα, μη μπορώντας να γυρίσουμε πίσω. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, δεν το καταλάβαμε στην αρχή! Ήταν πολύ τρομακτικά, σαν μία σκηνή από ταινία θρίλερ», περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο 30χρονος διασωθείς.

Και αφού ευχαρίστησε το Λιμενικό «που μας έσωσε, αλλά και όλους τους ειδικούς που φρόντισαν να σιγουρευτούν πως είμαστε καλά στην υγεία μας», ζήτησε από τις Αρχές «να βάλουν μία πινακίδα που να προειδοποιεί τον κόσμο για τον κίνδυνο που επιφυλάσσουν τα ρεύματα και τα κύματα για να μην ζήσουν άλλοι άνθρωποι αυτό που ζήσαμε» .

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...