255
|

«Τους σιχάθηκα»: Συγκλονίζει το μήνυμα με το κασκόλ του ΠΑΟΚ για τον 19χρονο Αλκη

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2022, 10:59

«Τους σιχάθηκα»: Συγκλονίζει το μήνυμα με το κασκόλ του ΠΑΟΚ για τον 19χρονο Αλκη

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2022, 10:59

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη. Η κηδεία του παιδιού που έπεσε θύμα –ένα ακόμα– της τυφλής οπαδικής βίας, γίνεται το μεσημέρι στη Βέροια, όπου συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας.

«Τρία παιδιά… ο ανιψιός μου ήταν που πέθανε. Τον χτύπησαν στη φλέβα, από ό,τι άκουσα. Τι να σας πω, ο ανιψιός μου ήταν το καλύτερο παιδί», δήλωσε στο Mega ο θείος του 19χρονου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση συμμετείχαν δέκα άτομα, ενώ στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται και το όπλο της δολοφονίας, ένα δρεπάνι το οποίο βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο θάνατος του Αλκη προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία αλλά και από τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος, στη συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα, δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα από φιλάθλους όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης και πολίτες που συγκλονίστηκαν από τον άδικο και βίαιο θάνατο του Αλκη.

Ανάμεσά τους, ένα σημείωμα ενός φίλου του ΠΑΟΚ με το ασπρόμαυρο κασκόλ της ομάδας του Δικεφάλου, κρεμασμένο στα κάγκελα του σχολείου απέναντι από το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Αλκης:

«Δεν γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας όχι τα γούστα τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...