799
Ο εμίρης και η πριγκίπισσα σε ιπποδρομίες στο Λονδίνο, πριν από λίγα χρόνια | EPA

Κάτι έτρεχε με την πριγκίπισσα του Ντουμπάι και τον βρετανό σωματοφύλακα;

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2019, 20:02
Ο εμίρης και η πριγκίπισσα σε ιπποδρομίες στο Λονδίνο, πριν από λίγα χρόνια
|EPA

Κάτι έτρεχε με την πριγκίπισσα του Ντουμπάι και τον βρετανό σωματοφύλακα;

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2019, 20:02

«Υπερβολικά κοντά» με τον βρετανό σωματοφύλακά της είχε έρθει η πριγκίπισσα Χάγια Μπιντ Αλ Χουσεΐν, έκτη σύζυγος του εμίρη του Ντουμπάι, η οποία δραπέτευσε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο μαζί με τα παιδιά της .

Η 45χρονη πριγκίπισσα διέφυγε από το καταπιεστικό περιβάλλον του 69χρονου Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ με την βοήθεια του γερμανού πρεσβευτή. Σύμφωνα με οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τους είχε ενημερώσει καιρό τώρα για το πρόβλημα και έψαχνε οδό διαφυγής. Μετά από λίγες ημέρες, και αφού λέγεται ότι πήγε πρώτα στη Γερμανία, κατέληξε στο Λονδίνο, όπου κρύβεται στην πολυτελέστατη έπαυλή της, κοντά στο παλάτι του Κένσινγκτον. Φεύγοντας από το Ντουμπάι, πήρε μαζί της 50 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τους Times, ο εμίρης υποψιαζόταν από καιρό ότι κάτι τρέχει με την πριγκίπισσα και τον σωματοφύλακα και μάλιστα, δεν άφησε την Χάγια να πάει στο Λονδίνο για τις ιπποδρομίες του Ασκοτ.

Αφού διέφυγε η πριγκίπισσα, έγινε μία ανάρτηση στον λογαριασμό που σχετίζεται με τον εμίρη στο Instagram, με ένα αραβικό ποίημα, που κάνει λόγο για προδοσία: «Προδότη, πρόδοσες την πιο πολύτιμη εμπιστοσύνη και το παιχνίδι σου αποκαλύφθηκε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

خالص العزاء لأخي الشيخ سلطان بن محمد القاسمي في وفاة خالد بن سلطان..خالص العزاء لأبناء الشارقة ولشعب الإمارات..أسأل الله أن يملأ قلب أخي الشيخ سلطان سلواناً وصبراً. رأينا عطفك وحبك لكافة أبناء وطنك..رأينا قلبك الكبير والجميل، أسأل الله أن يربط على قلبك الجميل في مصابكم الجلل..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohammed bin Rashid Al Maktoum (@hhshkmohd) στις


Φίλοι της Χάγια, λένε ότι η πριγκίπισσα το έσκασε φοβούμενη για τη ζωή της.

Ο σωματοφύλακας είναι πρώην αξιωματικός του βρετανικού στρατού και εργάζεται για λογαριασμό της εταιρείας UK Mission Enterprise Limited, που εδρεύει στο Λονδίνο αλλά ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι και προσφέρει προστασία στα μέλη της.

Ο εμίρης ενοχλήθηκε όταν τους είδε πολύ κοντά και κατάλαβε ότι η σχέση μεταξύ τους είναι θερμή.

Η πριγκίπισσα γέμιζε με δώρα τον σωματοφύλακα και ενώ η βασιλική οικογένεια φημίζεται για τη γενναιοδωρία της, τα πλουσιοπάροχα δώρα της κίνησαν τις υποψίες. Αυτό συν τα «τυχαία» αγγίγματά τους, τα οποία απαγορεύονται αυστηρά στο Ντουμπάι και τιμωρούνται με φυλάκιση, ανησύχησαν τους αξιωματούχους του εμίρη, που θεώρησαν τη συμπεριφορά της απρεπή και εκτός πρωτοκόλλου.

Μέσα στον Ιούλιο, η πριγκίπισσα θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στο Λονδίνο, στο οποίο έχει προσφύγει ο εμίρης.

Οι φίλοι της λένε ότι η πριγκίπισσα ανακάλυψε ανησυχητικές πληροφορίες για την υπόθεση της πριγκίπισσας Λατίφα, κόρης του εμίρη από άλλη σύζυγο, η οποία είχε προσπαθήσει πέρυσι, να αποδράσει με σκάφος από το Ντουμπάι. Επίλεκτη στρατιωτική ομάδα κατάφερε να εντοπίσει την 33χρονη Λατίφα σε ιδιωτικό σκάφος ανοικτά της Ινδίας (πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα από τη χώρα της) και να τη φέρει πίσω δια της βίας. Οι Αρχές του Ντουμπάι αρνούνται ότι κακομεταχειρίστηκαν ή ότι απήγαγαν τη Λατίφα.

Η Χάγια, ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα, έγινε η έκτη και νεότερη σύζυγος του εμίρη, το 2004. Είχε πει σε περιοδικό του εμιράτου το 2016: «κάθε ημέρα, ευχαριστώ τον Θεό ότι είμαι τυχερή που βρίσκομαι κοντά του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...