366
Το καρέ που σημάδεψε το ντέρμπι - ένα ματς που δεν έγινε ποτέ | INTIMEnews

Τη Δευτέρα η απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2018, 19:59
Το καρέ που σημάδεψε το ντέρμπι - ένα ματς που δεν έγινε ποτέ
|INTIMEnews

Τη Δευτέρα η απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2018, 19:59

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί οριστικά η απόφαση της Δικαιοσύνης για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή.

Με αίτημα για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ένα ενδεχόμενο στο οποίο δεν ήταν αρνητικός ο Ολυμπιακός, ξεκίνησε την Παρασκευή η εκδίκαση από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League λίγο μετά τις 16:00.

Ωστόσο, η αθλητική δικαστής Μαρία Σκολαρίκη δεν το έκανε δεκτό και η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης και οι νομικοί εκπρόσωποί του Αχιλλέας Μαυρομμάτης, Λάμπρος Μπίρδας, Νίκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Παπαθωμάς, Άγγελος Κωνσταντινίδης.

Αντίστοιχα, τον Ολυμπιακό, οι δικηγόροι Βασίλης Δημακόπουλος, Αργύρης Λίβας. Παρών ήταν και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Η δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, στην οποία ο ρέφερι αναφέρει ότι το ματς δεν ξεκίνησε καθώς ο γιατρός τον διαβεβαίωσε ότι υπήρξε τραυματισμός του Οσκαρ Γκαρσία.

Η πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» ζήτησε αναβολή, καθώς δεν είχε προετοιμαστεί για τη συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, κάτι που απορρίφτηκε, όμως η διαδικασία διεκόπη για μισή ώρα προκειμένου να μελετήσει την έκθεση και να προετοιμαστεί καταλλήλως.

Εν συνεχεία ο ΠΑΟΚ επέμεινε, δια στόματος Μάκη Γκαγκάτση, ότι ο τραυματισμός του Οσκαρ Γκαρθία προκλήθηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων»

«Ανοίξαμε το ιατρείο του γηπέδου για να μπει μέσα ο φερόμενος ως προπονητής του Ολυμπιακού και ο γιατρός του Ολυμπιακού. Κλείστηκαν στα αποδυτήριά τους και δεν πήγαν στο ιατρείο του γηπέδου. Επί ένα τέταρτο ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια. Εξετάστηκε μετά από ένα τέταρτο. Αυτός ο τραυματισμός, ο φερόμενος ως τραυματισμός, πιστεύουμε ότι προκλήθηκε στα αποδυτήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τον ίδιο τον γιατρό του Ολυμπιακού», υποστήριξε στην απολογία του «Δικεφάλου» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Η δικαστής ενημέρωσε ότι οι δύο πλευρές θα πρέπει να καταθέσουν υπομνήματα με τις αναλυτικές θέσεις τους μέχρι τη Δευτέρα στις 10 το πρωί, οπότε το πιθανότερο είναι εντός της ίδιας ημέρας να ανακοινωθεί η απόφαση.

Στο μεταξύ, έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκαν περίπου 30 φίλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά του Ολυμπιακού, ενώ ήταν υπό την εποπτεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...