212
| SOOC

Τατσόπουλος: Απέραντη ευγνωμοσύνη στους σωτήρες γιατρούς και νοσηλευτές

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2019, 08:24
|SOOC

Τατσόπουλος: Απέραντη ευγνωμοσύνη στους σωτήρες γιατρούς και νοσηλευτές

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2019, 08:24

Δύο ημέρες μετά την περιπέτεια της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος ως γνωστόν υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha την Τρίτη (εδώ), και αφού υποβλήθηκε σε μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση, η οικογένειά του έστειλε –μέσω τρίτου– ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους θεράποντες ιατρούς και τους νοσηλευτές του «Ιπποκράτειου».

Ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εισήχθη στο «Ιπποράτειο» την Τρίτη και οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο. Το βράδυ της Τετάρτης αποσωληνώθηκε περίπου 20 ώρες έπειτα από την κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση για το οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής στην οποία υπεβλήθη (εδώ). Ο κ. Τατσόπουλος παραμένει στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, αλλά εκτός μηχανικής υποστήριξης, εξέλιξη σημαντική και ενθαρρυντική για την κατάσταση της υγείας του.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο συγγραφέας και φίλος του κ. Τατσόπουλου, Απόστολος Δοξιάδης ανέφερε σε μήνυμά του στο Facebook:

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδίαιτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...