273
Ο Πέτρος Τατσόπουλος | Intimenews/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Σώθηκε την τελευταία στιγμή ο Τατσόπουλος» λένε οι γιατροί

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2019, 18:52
Ο Πέτρος Τατσόπουλος
|Intimenews/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Σώθηκε την τελευταία στιγμή ο Τατσόπουλος» λένε οι γιατροί

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2019, 18:52

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στον Πέτρο Τατσόπουλο ο οποίος υπέστη έμφραγμα την ώρα που βρισκόταν στον αέρα εκπομπής στον Alpha, το πρωί της Τρίτης.

Στον συγγραφέα και πρώην βουλευτή διαγνώστηκε διαχωριστικό ανεύρυσμα και για το λόγο αυτό χρειάστηκε να εγχειριστεί αμέσως μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

«Σώθηκε την τελευταία στιγμή» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι γιατροί.

Αναμένεται να παραμένει διασωληνωμένος και στη μονάδα εντατικής θεραπείας για δύο 24ωρα για παρακολούθηση.

Πληροφορίες που μετέφερε ο skai.gr αναφέρουν ότι οι θεράποντες ιατροί που πραγματοποίησαν την επέμβαση εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την μετεγχειρητική του πορεία.

Ο 59χρονος συγγραφέας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Δημήτρη Βίτσα, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος με συνέπεια να διακοπεί η εκπομπή.

Μετά από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάκης Χατζής ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι ο κ. Τατσόπουλος είχε λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη οπίσθιο έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο για την αντιμετώπισή του.

Το ανακοινωθέν του Ιπποκράτειου

Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό.

Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18:15. Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...