636
Η Στόρμι Ντάνιελς θα καταθέσει εναντίον του Τραμπ τον Μάρτιο σε μια δίκη που θα συγκεντρώσει παγκόσμιο ενδιαφέρον | Shutterstock

Στόρμι Ντάνιελς: Δεν φοβάμαι τον Τραμπ, τον έχω δει γυμνό

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2023, 18:43
Η Στόρμι Ντάνιελς θα καταθέσει εναντίον του Τραμπ τον Μάρτιο σε μια δίκη που θα συγκεντρώσει παγκόσμιο ενδιαφέρον
|Shutterstock

Στόρμι Ντάνιελς: Δεν φοβάμαι τον Τραμπ, τον έχω δει γυμνό

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2023, 18:43

Η αμερικανίδα πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου Στόρμι Ντάνιελς, 44 ετών, δεν παύει να αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα για τον Ντόναλντ Τραμπ, 77 ετών, στην προσπάθεια του να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο μέσω των εκλογών του 2024.

Ο πρώην πρόεδρος αντιμετωπίζει 91 ποινικές διώξεις σε τέσσερις ξεχωριστές υποθέσεις –δύο σε πολιτειακό και δύο σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Σε μία από αυτές, στη Νέα Υόρκη, κατηγορείται ότι δωροδόκησε την Ντάνιελς με 130.000 δολάρια (120.000 ευρώ) για να μην αποκαλύψει το 2016 λεπτομέρειες για τη σχέση τους το 2006.

Η Ντάνιελς θα εμφανιστεί τον Μάρτιο του 2024 ως μάρτυρας στην πρώτη ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ και σε λίγες ημέρες θα έχει μια πρώτη συνάντηση με την εισαγγελική ομάδα που κινεί τη διαδικασία στη Νέα Υόρκη.

Αυτή την εβδομάδα, μιλώντας στους Times του Λονδίνου, η Στόρμι Ντάνιελς ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Τζέιν Μάλκερινς αν φοβάται να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τραμπ κατά την επερχόμενη δικαστική διαδικασία. «Τον έχω δει γυμνό», απάντησε. «Ποτέ δεν θα γίνει πιο τρομακτικός αν φοράει τα ρούχα του».

Το ποσό των 130.000 δολαρίων συνδέεται σύμφωνα με την πορνοστάρ με τη σχέση που υποστηρίζει ότι είχε με τον Τραμπ και η οποία οδήγησε όπως λέει σε μια σύντομη και απογοητευτική σεξουαλική επαφή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νεβάδα το 2006.

Ο Τραμπ επέμενε και επιμένει ότι δεν κοιμήθηκε ποτέ με την Ντάνιελς, αν και τον Μάιο του 2018 παραδέχτηκε ότι «αποζημίωσε πλήρως» τον Μάικλ Κοέν, τότε δικηγόρο του, με το ποσό των 130.000 δολαρίων.

Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι δέχτηκε την πληρωμή δωροδοκίας των 130.000 δολαρίων από τον Μάικλ Κοέν πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, όταν ο Τραμπ κέρδισε τη Χίλαρι Κλίντον στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Ο Κοέν παραδέχθηκε ότι πραγματοποίησε την πληρωμή για λογαριασμό του Τραμπ και αργότερα οδηγήθηκε στη φυλακή με κατηγορίες που σχετίζονται με την υπόθεση. Η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκε με τον πρώην πρόεδρο σε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ, τον Ιούλιο του 2006.

«Αν δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ, τότε για ποιο λόγο δόθηκαν τα χρήματα;» διερωτάται η Μάλκερινς που υπογράφει το κείμενο των Times. «Δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι έχει απαντήσει ποτέ σε αυτή την ερώτηση» σχολιάζει η ίδια η πορνοστάρ στην εφημερίδα.

Οι Times σημειώνουν πως εδώ και σχεδόν έξι χρόνια, από τότε που η Wall Street Journal αποκάλυψε την ιστορία για τα χρήματα που έλαβε για να μην αποκαλύψει τίποτα, καθώς και την υπογραφή συμφωνίας εμπιστευτικότητας (NDA) τον Ιανουάριο του 2018, η ζωή της Ντάνιελς έλαβε μια παράξενη τροπή: «Εχει υπομείνει εκστρατείες λάσπης, εκφοβισμό, απειλές θανάτου, ακόμη και, όπως ισχυρίζεται, απόπειρες απαγωγής της κόρης της, που σήμερα είναι 13 ετών».

Μιλώντας να την προοπτική να αντιμετωπίσει επιτέλους τον Τραμπ στο δικαστήριο, λέει τους Times: «Είναι δίκοπο μαχαίρι για μένα. Φοβήθηκα για μια στιγμή ότι δεν θα με καλούσαν να καταθέσω. Και νομίζω ότι αυτό, ακούσια ίσως, θα δημιουργούσε μια εικόνα ότι είμαι αναξιόπιστη ή ότι δεν είμαι εύγλωττη ή ότι δεν είμαι αξιόπιστη μάρτυρας. Αυτό θα ήταν ένα χαστούκι στο πρόσωπο, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ευγνώμων που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία».

Την εποχή της κατά την Ντάνιελς σεξουαλικής επαφής που θα οδηγούσε στις πρώτες ποινικές κατηγορίες στην ιστορία της χώρας εναντίον ενός αμερικανού προέδρου και οι δύο «πρωταγωνιστές» ήταν ήδη διάσημοι για τα κατορθώματά τους στην οθόνη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν της ριάλιτι σειράς «The Apprentice» που σύστησε τον μεγιστάνα του real estate στους Αμερικανούς μακριά από την έδρα του στη Νέα Υόρκη. Η Στόρμι Ντάνιελς είχε μόλις σηκώσει το τρόπαιο για το «Καλύτερο Στήθος» στα βραβεία του ερωτικού κινηματογράφου Fans of Adult Media and Entertainment (FAME).

Στους Τimes, η Ντάνιελς λέει ότι ο Τραμπ της υποσχέθηκε, για να την πείσει να ανέβει στη σουίτα του, ότι θα της δώσει μιας θέση στο ριάλιτι «The Celebrity Apprentice» και μάλιστα ότι θα το έστηνε ώστε να κερδίσει…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...