441
Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, μετά από την κατάθεσή της οδήγησε σε μια από τις αγωγές κατά του πρώην προέδρου | CreativeProtagon / Shutterstock

Στόρμι Ντάνιελς: «Σιγά μην είναι κάτω από 100 κιλά ο Τραμπ»

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2023, 16:26
Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, μετά από την κατάθεσή της οδήγησε σε μια από τις αγωγές κατά του πρώην προέδρου
|CreativeProtagon / Shutterstock

Στόρμι Ντάνιελς: «Σιγά μην είναι κάτω από 100 κιλά ο Τραμπ»

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2023, 16:26

Αν κάποια μπορεί να έχει τη δεύτερη –μετά τη ζυγαριά– πιο αξιόπιστη άποψη για το βάρος ενός άνδρα, αυτή είναι σίγουρα η γυναίκα που έκανε σεξ μαζί του. Διόλου παράλογο, λοιπόν, που η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έχει αντίθετη με τον πρώην πρόεδρο άποψη για το βάρος που ήταν υποχρεωμένος να δηλώσει κατά τη σύλληψή του στην Πολιτεία της Τζόρτζια.

Η γυναίκα που έχει κατά καιρούς χαρακτηριστεί ως νέμεσις του Ντόναλντ Τραμπ τοποθετήθηκε σχετικά με τον ισχυρισμό του πρώην προέδρου ότι το βάρος του είναι 97,5 κιλά. Με ανάρτησή της, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, η Ντάνιελς χλεύασε τη δήλωσή του στη φυλακή της κομητείας Φούλτον.

Ως μέρος της διαδικασίας κράτησης για κατηγορίες σχετικά με τη φερόμενη προσπάθεια ανατροπής των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2020, ο Τραμπ είπε στους αξιωματούχους ότι έχει ύψος 1.90 μέτρα και βάρος 97,5 κιλά – αλλά η πορνοστάρ έγραψε στο Twitter/X: «Ναι, καλά! Κι εγώ είμαι 50 κιλά και παρθένα!»

Για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα λεγόμενά της, αλλά και για να τρολάρει άλλη μια φορά τον Τραμπ, η Ντάνιελς πρόσθεσε: «Εχω περάσει λίγο χρόνο κάτω από άνδρες 100 κιλών και ο Τάινι [μικροσκοπικός – το παρατσούκλι της για τον Τραμπ] δεν ήταν ένας από αυτούς».

Το τελευταίο δημόσια αναφερόμενο βάρος του Τραμπ ελήφθη το 2020, κατά τη διάρκεια της ετήσιας ιατρικής του εξέτασης ως πρόεδρος. Εκείνη την εποχή ζύγιζε 110 κιλά και ήταν 2,5 πόντους πιο κοντός για το βάρος του, γεγονός που τον κατέτασσε στους παχύσαρκους, σύμφωνα με τον Δείκτη Μάζας Σώματος ενηλίκων των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ.

Ο 77χρονος πρώην πρόεδρος, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για τις μπριζόλες και τα χάμπουργκερ, αντιμετωπίζει 91 ποινικές διώξεις σε τέσσερις ξεχωριστές υποθέσεις – δύο σε πολιτειακό και δύο σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Σε μία από αυτές, στη Νέα Υόρκη, κατηγορείται ότι δωροδόκησε την Ντάνιελς για να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη σχέση τους το 2006.

Οι πληρωμές φέρεται να έγιναν πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016. Ο Τραμπ έχει κατηγορηθεί για 34 κακουργήματα στην υπόθεση που σχετίζεται με παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων. Ο ίδιος αρνείται τόσο τις κατηγορίες όσο και τη σχέση του με την Ντάνιελς.

Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι δέχτηκε πληρωμή δωροδοκίας αξίας 130.000 δολαρίων (άνω των 120.000 ευρώ) από τον Μάικλ Κοέν, τον πρώην δικηγόρο του Τραμπ, πριν από τις προεδρικές εκλογές, όπου ο Τραμπ κέρδισε τη Χίλαρι Κλίντον στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Ο Κοέν παραδέχθηκε ότι πραγματοποίησε την πληρωμή για λογαριασμό του Τραμπ και αργότερα οδηγήθηκε στη φυλακή με κατηγορίες που σχετίζονται με την υπόθεση. Η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκε με τον πρώην πρόεδρο σε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ, τον Ιούλιο του 2006.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...