969
Πατέρας και γιος σε παλιότερο στιγμιότυπο |

Στο Πήλιο για διακοπές μέσω Βουλγαρίας ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2020, 13:24
Πατέρας και γιος σε παλιότερο στιγμιότυπο
|

Στο Πήλιο για διακοπές μέσω Βουλγαρίας ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2020, 13:24

Στο Πήλιο μέσω… Σόφιας βρίσκεται από την Τετάρτη ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, μια που είναι 79 χρόνων, ταξίδεψε από το Λονδίνο.

Ο πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού έφτασε στο Πήλιο, όπου έχει ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα, αφού προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον έβγαλε σέλφι με τη μάσκα στο αεροδρόμιο πριν αναχωρήσει για Ελλάδα

Ο Τζόνσον φαίνεται πως δεν ακολούθησε τις συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης προς τους πολίτες της χώρας, να ταξιδεύουν μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο. Και βέβαια, καθώς εξακολουθούν να απαγορεύονται οι πτήσεις από Βρετανία, υποχρεώθηκε να έρθει μέσω της Βουλγαρίας.

Η βίλα των Τζόνσον στο Πήλιο

Πάντως, από τις αναρτήσεις του στο Instagram, φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα και έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για τα μέτρα της χώρας στο αεροδρόμιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Shadowed on arrival in Athens this evening!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson) στις

Μιλώντας από το Πήλιο ο ίδιος διευκρίνισε ότι έπρεπε να έρθει για να κάνει εργασίες στο σπίτι που είναι απαραίτητες: «Είμαι στο Πήλιο στο πλαίσιο ενός αναγκαίου ταξιδιού, προσπαθώντας να θωρακίσω την περιουσία μου ενάντια στον κορονοϊό. Πρέπει να εφαρμόσω τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων, γιατί εδώ το έχουν πάρει πολύ σοβαρά. Οι Ελληνες προσπαθούν να μπλοκάρουν τις αφίξεις από τη Βρετανία, όμως χάρηκαν πολύ όταν είδαν ότι ήρθα. Το μόνο που με ρώτησαν είναι από πού ήρθα και τι έκανα, ενώ μετά μου μέτρησαν τη θερμοκρασία. Πρέπει να θέσουμε σε εφαρμογή τις αερογέφυρες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από ό,τι βλέπω εδώ, η άφιξη Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο, γιατί οι Ελληνες είναι πάρα πολύ προσεκτικοί».

Το σπίτι αυτό, ο Στάνλεϊ Τζόνσον, το αγόρασε πριν 20 χρόνια και βρίσκεται στο Χόρτο Πηλίου. Εκεί παραθερίζει συχνά και ο γιος του, Μπόρις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Arriving in Athens this evening!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson) στις

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News