243
Πατέρας και υιός Τζόνσον στο συνέδριο των Συντηρητικών, τον Οκτώβριο του 2019 | EPA

Στάνλεϊ Τζόνσον: Ο γιος μου δεν έχει βγει ακόμα από το δάσος, χρειάζεται χρόνο

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2020, 15:07
Πατέρας και υιός Τζόνσον στο συνέδριο των Συντηρητικών, τον Οκτώβριο του 2019
|EPA

Στάνλεϊ Τζόνσον: Ο γιος μου δεν έχει βγει ακόμα από το δάσος, χρειάζεται χρόνο

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2020, 15:07

Ανακουφισμένος και «εξαιρετικά ευγνώμων», που ο γιος του βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δήλωσε ο πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού, Στάνλεϊ Τζόνσον.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, ο 79χρονος Στάνλεϊ Τζόνσον είπε επίσης ότι η μάχη του γιου του με τον κορονοϊό έκανε τη Βρετανία να συνειδητοποιήσει ότι η πανδημία είναι σοβαρή.

«Πιστεύω ότι, στην πραγματικότητα, αυτή η μάχη εξυπηρέτησε έναν καταπληκτικό σκοπό, με την έννοια ότι έχει οδηγήσει όλη τη χώρα να καταλάβει ότι αυτό είναι ένα σοβαρό γεγονός», δήλωσε ο πατέρας του πρωθυπουργού. «Ο γιος μου σχεδόν θυσιάστηκε για το καλό της ομάδας. Τώρα πρέπει και εμείς οι υπόλοιποι να παίξουμε σωστά το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

«Αισθάνομαι εξαιρετικά ευγνώμων, εξ ονόματος της οικογένειας, της οικογένειας του Μπόρις, της οικογένειάς μου, των μελών της οικογένειάς μου, και φυσικά ευγνώμων για την τεράστια υποστήριξη… και ευγνώμων για το εξαιρετικό έργο του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας», συμπλήρωσε ο Στάνλεϊ Τζόνσον.

Την Πέμπτη το βράδυ, η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου St. Thomas στο Λονδίνο, όπου θα παρακολουθείται στενά.

Αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει ακόμα, δήλωσε ο Στάνλεϊ Τζόνσον. «Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να πει πως ο Μπόρις βγήκε από το δάσος. Χρειάζεται χρόνο. Δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος που μόλις βγήκε από μια τέτοια περιπέτεια να πάει κατευθείαν στην Ντάουνινγκ Στριτ και να αναλάβει ξανά τα ηνία χωρίς μια περίοδο προσαρμογής», πρόσθεσε ο πατέρας του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...