278
Ο Θόδωρος Μαργαρίτης και ο Νίκος Φίλης βρέθηκαν... συγκάτοικοι στο νοσοκομείο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Στο νοσοκομείο σε διπλανά δωμάτια ο Μαργαρίτης και ο Φίλης

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2019, 10:13
Ο Θόδωρος Μαργαρίτης και ο Νίκος Φίλης βρέθηκαν... συγκάτοικοι στο νοσοκομείο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Στο νοσοκομείο σε διπλανά δωμάτια ο Μαργαρίτης και ο Φίλης

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2019, 10:13

Η πολιτική είναι γεμάτη συμπτώσεις, ακόμα και αν πρόκειται για ζητήματα προσωπικά όπως μια περιπέτεια υγείας. Το περασμένο διάστημα είχε γίνει γνωστό το πρόβλημα (εδώ) που αντιμετώπισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης. Τώρα αποκαλύπτεται ότι ένα ακόμα στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς –αν και σε διαφορετικό στρατόπεδο πια– χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο και μάλιστα νοσηλεύτηκε σε γειτονικό δωμάτιο με τον κ. Φίλη.

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και δεύτερος υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, εισήχθη πριν από λίγο καιρό στο «Γ. Γεννηματάς» για εγχείρηση αντιμετώπισης περιτονίτιδας. Oμως, όπως ανέφερε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή στο news247.gr, μετεγχειρητικά φάνηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού έπαθε ειλεό εντέρου, με υπαρκτό κίνδυνο για την ίδια του τη ζωή. Ευτυχώς το ξεπέρασε, αν και πλέον είναι αναγκασμένος να κυκλοφορεί με βερμούδες.

Οπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο κ. Μαργαρίτης προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την περιπέτεια της υγείας του, όπως άλλωστε έκανε και ο κ. Φίλης με τη δική του υπόθεση.

Στη Χαριλάου Τρικούπη ελάχιστοι γνώριζαν το πρόβλημα του κ. Μαργαρίτη. Λιγότερο… εχέμυθος ήταν ο κ. Φίλης ο οποίος ενημέρωνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον επισκέπτονταν ότι «δίπλα είναι και ο Θόδωρος» με αποτέλεσμα τον κ. Μαργαρίτη να επισκεφθούν πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου.

Ο κ. Μαργαρίτης διατέλεσε και αυτός στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού και του «Ρήγα Φεραίου» και μέχρι την ίδρυση της ΔΗΜΑΡ το 2010, ήταν συνοδοιπόρος του κ. Φίλη και των συντρόφων του στον Συνασπισμό και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά το ρεπορτάζ, οι δύο ασθενείς είχαν την ευκαιρία και τα είπαν πολλές φορές κυρίως για τα προβλήματα των ασθενών, που αν δεν έχουν χρήματα, όπως διαπίστωσαν, δύσκολα θα αντιμετωπίσουν ένα θέμα υγείας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...