185
«Ευχή μου, να μην χτιστούν νέες πολιτικές και άλλες καριέρες, πάνω σ’ αυτό το γνήσιο ξέσπασμα, σ’ αυτήν την αγωνία» του λαού, σημειώνει με νόημα στο υστερόγραφο της ανάρτησής του ο σπουδαίος συνθέτης | Facebook

Σταμάτης Σπανουδάκης για συλλαλητήριο: Υπάρχουν ακόμη Έλληνες, υπάρχει αύριο

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2018, 18:23
«Ευχή μου, να μην χτιστούν νέες πολιτικές και άλλες καριέρες, πάνω σ’ αυτό το γνήσιο ξέσπασμα, σ’ αυτήν την αγωνία» του λαού, σημειώνει με νόημα στο υστερόγραφο της ανάρτησής του ο σπουδαίος συνθέτης
|Facebook

Σταμάτης Σπανουδάκης για συλλαλητήριο: Υπάρχουν ακόμη Έλληνες, υπάρχει αύριο

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2018, 18:23

Υπερήφανος για την εικόνα της γεμάτης Παραλίας στη Θεσσαλονίκη κατά το συλλαλητήριο της Κυριακής για το όνομα της Μακεδονίας, δηλώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης.

Στην παρέμβασή του εκφράζει τη μεγάλη χαρά που τον κυρίευσε «βλέποντας την αληθινή Μακεδονία, να γεμίζει την Θεσσαλονίκη, ήρεμα και ειρηνικά για να διατρανώσει την αγάπη, την πίστη και την ομολογία της αληθινής Ελλάδας»  και συνάμα εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον του τόπου με την ακόλουθη διατύπωση:

«Υπάρχουν λοιπόν ακόμη Έλληνες. Υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει αύριο. Και έρχονται, δώρο κι’ αυτά, απο τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο, την Σμύρνη, την Βασιλεύουσα, με οσμή Χριστού, με περηφάνεια και λεβεντιά Ελληνική.

Είμαι κι’ εγώ εκεί, χρόνια τώρα, είμαι κοντά σου, σε υμνώ, 
σε πιστεύω και κυρίως σε αγαπάω. 
Από τα βάθη της ψυχής μου.
Ζήσε Ελλάδα μου. Κι’ άλλο, κι’ άλλο».

https://www.facebook.com/spanoudakisstamatis/posts/1659753754064054

Στο υστερόγραφο της ανάρτησής του, ο Σταμάτης Σπανουδάκης εύχεται «να μην χτιστούν νέες πολιτικές και άλλες καριέρες, πάνω σ’ αυτό το γνήσιο ξέσπασμα, σ’ αυτήν την αγωνία, σ’ αυτήν την αυθόρμητη γλυκειά φωνή».

Γι’ αυτό -υπογραμμίζει χαρακτηριστικά- «όσοι ‘επώνυμοι’, πίσω. Άλλος μιλάει τώρα». «Εγώ προσωπικά αυτό θα κάνω», καταλήγει ο δημιουργός του «Αλέξανδρου» (δείτε το βίντεο κάτω).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...