302
Ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης ήταν παρών στην ορκωμοσία του πατέρα του, Ευάγγελου Αποστολάκη | ΙΝΤΙΜΕ

Πώς βρέθηκε ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης στο Προεδρικό Μέγαρο;

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 17:04
Ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης ήταν παρών στην ορκωμοσία του πατέρα του, Ευάγγελου Αποστολάκη
|ΙΝΤΙΜΕ

Πώς βρέθηκε ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης στο Προεδρικό Μέγαρο;

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 17:04

Ο Γιάννης Αποστολάκης δεν έκανε καμία έκπτωση στο στιλ του, προκειμένου να βρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία του πατέρα του, ως νέου υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Ο γιος του τέως αρχηγού ΓΕΕΘΑ και νυν υπουργού, εμφανίστηκε φορώντας αθλητικά παπούτσια με τις κάμερες να ζουμάρουν πολλές φορές σ’ αυτά, ενώ, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δεν φόρεσε γραβάτα με το κοστούμι του.

Εγινε γνωστός το 2010 μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής «Master Chef» ως διαγωνιζόμενος σεφ, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό, αλλά χάνοντας από τον Ακη Πετρετζίκη.

Τελευταίος από αριστερά, ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης ήταν παρών στην πολυσυζητημένη ορκωμοσία του πατέρα του, Ευάγγελου Αποστολάκη (ΙΝΤΙΜΕ)

Κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ, χωρίς ωστόσο αυτό να τον απομακρύνει από την μικρή οθόνη, ο Γιάννης Αποστολάκης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να έχει την δική του θέση στις τηλεοπτικές κουζίνες και στα ριάλιτι μαγειρικής, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για μία ήρεμη δύναμη. Ως διαγωνιζόμενος, είχε ξεχωρίσει πολλές για το ιδιαίτερο ταλέντο του στην παρασκευή γλυκών.

Οπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ο Γιάννης Αποστολάκης πριν από τη συμμετοχή του στο «Master Chef» σπούδαζε στα Χανιά μηχανικός φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή στα τρία χρόνια, προκειμένου να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Παράλληλα, τα καλοκαίρια δούλευε ως καπετάνιος ιστιοπλοϊκών, αλλά και ως μάγειρας εν πλω.

Μετά την επιτυχημένη του πορεία στο «Master Chef» εξαργύρωσε την αναγνωρισιμότητά του, αποκτώντας τη δική του στήλη μαγειρικής σε απογευματινές τηλεοπτικές εκπομπές. Οι εκπομπές «Joy», «Join Us» και «Dot» είναι οι εκπομπές στις οποίες έχει μοιραστεί τις συνταγές του με το κοινό.

Το 2018, ανέλαβε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο στην ομολογουμένως ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ, όπου μαζί με τους Γιάννη Δρυμωνάκο και Κάλια Ελευθερίου ανακάλυπταν τις μαγικές γωνιές των νησιών μας με μόνο μεταφορικό μέσο ένα ιστιοπλοϊκό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...