201
Ο Πίτερ Φανκχάουζερ ανακοινώνει τα θλιβερά νέα στους υπαλλήλους και το προσωπικό | Twitter

Πώς ο διευθύνων σύμβουλος του Thomas Cook ανακοίνωσε την χρεοκοπία

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2019, 14:26
Ο Πίτερ Φανκχάουζερ ανακοινώνει τα θλιβερά νέα στους υπαλλήλους και το προσωπικό
|Twitter

Πώς ο διευθύνων σύμβουλος του Thomas Cook ανακοίνωσε την χρεοκοπία

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2019, 14:26

Φτάνει ένα «συγγνώμη» για τους 21.000 υπαλλήλους της Thomas Cook, πολλοί από τους οποίους μένουν στον δρόμο έπειτα από τη χρεοκοπία της εταιρείας;

Ο Πίτερ Φανκχάουζερ, διευθύνων σύμβουλος της ιστορικού ταξιδιωτικού πρακτορείου που κατέρρευσε αφήνοντας στον αέρα εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες και εργαζομένους, εμφανίστηκε νωρίς τη Δευτέρα για να ανακοινώσει την δυσάρεστη τροπή που πήραν οι διαπραγματεύσεις.

Η Thomas Cook αναζητούσε κατά τις πυρετώδεις διαβουλεύσεις του Σαββατοκύριακου 200 εκατ. στερλίνες – αλλά δεν τα κατάφερε.

«Ξέρω ότι θα καταρρακωθούν» από τις ανακοινώσεις είπε σε μήνυμα στο προσωπικό ο διευθύνων σύμβουλος και πρόσθεσε: «Ολοι σας παλέψατε τόσο σκληρά για να κάνετε την Thomas Cook να επιτύχει. Ακόμη, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και σε όλους μας τους πελάτες και σε όσους είναι διακοπές αυτή την ώρα και μας έχουν επιλέξει για τις μεταφορές τους, αλλά και όσους μας έχουν επιλέξει για τους επόμενους μήνες».

Επιπλέον, ζήτησε συγγνώμη από τους προμηθευτές που στήριξαν την εταιρεία του επί σειρά ετών. «Η σημερινή σηματοδοτεί μια θλιβερή ημέρα για την εταιρεία που ήταν πρωτοπόρος στα πακέτα διακοπών και η οποία έκανε εφικτές τις διακοπές για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», ανέφερε.

Νωρίτερα, οι κάμερες τον είχαν συλλάβει να φεύγει σιωπηλός από συνάντηση με δανειστές και μετόχους της εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...