262
Στη ΓΑΔΑ κατέθεσε και η «Αικατερίνη Κελέση» στην Προανακριτική της Βουλής | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Προκλητική η «Κελέση»: «Δεν σας αφορά, δεν απαντώ»

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2020, 20:55
Στη ΓΑΔΑ κατέθεσε και η «Αικατερίνη Κελέση» στην Προανακριτική της Βουλής
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Προκλητική η «Κελέση»: «Δεν σας αφορά, δεν απαντώ»

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2020, 20:55

Ηταν μια κατάθεση-φιάσκο, μια απόδειξη ότι και η δεύτερη προστατευτόμενη μάρτυρας της Nobartis, που φέρει την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση», ήταν όχι απλώς απρόθυμη να βοηθήσει το έργο της Προανακριτικής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλου αλλά και αναξιόπιστη.

Η «Κελέση» κατέθεσε στη ΓΑΔΑ το απόγευμα της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου και με τις ίδιες πρόνοιες που απήλευσε και ο «Μάξιμος Σαράφης» στην πολύωρη κατάθεσή του τη Δευτέρα, δηλαδή με αλοιωμένα χαρακτηριστικά και με απόσταση από τους βουλευτές-μέλη της Προανακριτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έδινε την ίδια απάντηση στις ερωτήσεις των βουλευτών: «Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Novartis ισχύουν όσα έχω πει και θα καταθέσω για αυτή όταν κληθώ στο δικαστήριο».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΑΠΕ, στην ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, πώς αισθάνθηκε όταν είδε τον Παναγιώτη Πικραμμένο να δακρύζει λόγω της κατάθεσής της, φέρεται να απάντησε ότι αυτό δεν σχετίζεται με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

«Ο Σαράφης διέψευσε τον Σαράφη και τα πήρε όλα πίσω, και η Κελέση δεν βρήκε το θάρρος καν να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις» σχολίασαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

«Παρόλο που παρασχέθηκε στην προστατευόμενη μάρτυρα το καθεστώς το οποίο ήθελε για να καταθέσει αρνήθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας», ανέφερε ο εισηγητής της ΝΔ, Θανάσης Πλεύρης αποχωρώντας από τη ΓΑΔΑ.

«Η μάρτυρας επιδεικτικά μας απαντούσε “δεν αφορά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, δεν απαντώ”. Ακόμη και στην ερώτηση για ένα προς ένα τα πολιτικά πρόσωπα και τις αντιφάσεις στις οποίες έχει υποπέσει, αρνήθηκε να καταθέσει. Δυστυχώς της δόθηκε ακριβώς ό,τι ήθελε αλλά έχουμε άρνηση μαρτυρίας», δήλωσε ο κ. Πλεύρης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...