573
Οι φήμες ότι η Μελάνια Τραμπ έχει εγκαταλείψει τον Τραμπ και τον Λευκό Οίκο οργιάζουν ύστερα από 20 μέρες απουσίας της από δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του | REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Πού χάθηκε η Μελάνια Τραμπ;

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2018, 17:45
Οι φήμες ότι η Μελάνια Τραμπ έχει εγκαταλείψει τον Τραμπ και τον Λευκό Οίκο οργιάζουν ύστερα από 20 μέρες απουσίας της από δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του
|REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Πού χάθηκε η Μελάνια Τραμπ;

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2018, 17:45

«Βλέπω ότι τα μίντια δουλεύουν υπερωρίες προσπαθώντας να ανακαλύψουν πού είμαι και τι κάνω. Μην ανησυχείτε, εδώ είμαι, στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, νιώθω υπέροχα και εργάζομαι σκληρά για λογαριασμό των παιδιών και του αμερικανικού λαού» – αυτό το tweet της Μελάνια Τραμπ που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 είχε μια ασυνήθιστη ειρωνεία και αυθάδεια για τα δεδομένα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Οσοι επιμένουν ότι η Μελάνια ζει εδώ και λίγο καιρό εκτός Λευκού Οίκου, υπέθεσαν ότι το έγραψε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ για να βάλει στη θέση τους τις κακές γλώσσες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, oι φήμες οργιάζουν, καθώς έχουν περάσει είκοσι μέρες από την τελευταία φορά που το προεδρικό ζεύγος έκανε κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση. Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο γάμος των Τραμπ περνάει κρίση.

Στις 14 Μαΐου η Μελάνια Τραμπ υποβλήθηκε σε επέμβαση σχετική με νεφρολογικό πρόβλημα και έξι μέρες αργότερα, στις 20 του μηνός, μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο, η επίσημη ανακοίνωση έλεγε ότι όλα πήγαν καλά και δεν υπήρχαν επιπλοκές.

Από τότε η Μελάνια αγνοείται σε ό,τι έχει να κάνει με τις δημόσιες εμφανίσεις της, με ή χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ. Το Ιντερνετ έχει πάρει φωτιά: κάποιοι υποστηρίζουν ακόμα και ότι πήρε τον γιο της Μπάρον και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη.

Αυτό που ενέτεινε ακόμα περισσότερο το ρεσιτάλ κουτσομπολιών και πάσης φύσεως υποθέσεων είναι το γεγονός ότι η Μελάνια απουσίαζε την Τετάρτη 30 Μαΐου από το αθλητικό event Sports and Fitness του Λευκού Οίκου – το οποίο στήριζε ένθερμα η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.

2018-05-30T215904Z_853319816_RC1CE89C6BE0_RTRMADP_3_USA-TRUMP
Ο Τραμπ εμψυχώνει έναν νεαρό δρομέα στο αθλητικό event του Λευκού Οίκου, χωρίς τη Μελάνια στο πλευρό του (REUTERS/Leah Millis)

Στο πλευρό του Τραμπ, παίρνοντας τη θέση της Μελάνια, βρέθηκε η κόρη του, Ιβάνκα. Με άψογη κόμμωση, συμμετείχε σε διάφορα αθλήματα, την ίδια στιγμή που ο πατέρας της ενθάρρυνε παιδάκια στο τρέξιμο και έπαιζε ο ίδιος γκολφ.

2018-05-30T203928Z_1432362944_RC1AE548D5F0_RTRMADP_3_USA-TRUMP
Η Ιβάνκα Τραμπ έκανε χρέη οικοδέσποινας και μοίρασε πάσες. Οταν λείπει η γάτα… (REUTERS/Jonathan Ernst)

Μία ημέρα πριν από το συγκεκριμένο event, η υπεύθυνη επικοινωνίας της Πρώτης Κυρίας, Στέφανι Γκρίσαμ, είπε σε συνέντευξή της: «Δυστυχώς, όλη την ώρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με θεωρίες συνωμοσίας, οπότε όλα αυτά δεν μας κάνουν εντύπωση. Είναι οι γνωστές ανοησίες».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «η Μελάνια Τραμπ είναι μια χαρά, δεν θεωρώ παρατεταμένη την απουσία της, ας μην ξεχνάμε ότι ήταν στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα περίπου και τώρα βρίσκεται στο σπίτι και αναρρώνει».

2018-05-30T000000Z_1298043589_RC1DB7FC52D0_RTRMADP_3_USA-TRUMP
Ο Ντόναλντ Τραμπ έπαιξε γκολφ, ένα μοναχικό, ατομικό άθλημα, κατά τη διάρκεια του Sports and Fitness Day που διοργανώθηκε στον Λευκό Οίκο (REUTERS/Jonathan Ernst)

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Λευκός Οίκος είχε κληθεί να διαψεύσει ισχυρισμούς ότι η Μελάνια δεν ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη με τον Ντόναλντ, καθώς η σχέση τους περνάει κρίση ύστερα από το σεξουαλικό σκάνδαλο με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Η εφημερίδα Washington Post άλλωστε δημοσίευσε πρόσφατα φήμες που θέλουν την Πρώτη Κυρία να μένει με τους γονείς της σε προάστιο της Ουάσινγκτον και όχι στο «παλάτι» του Λευκού Οίκου.

Ελειψε άλλωστε και από τη συνάντηση κορυφής που είχε ο Τραμπ την Τετάρτη 30 Μαΐου με την Κιμ Καρντάσιαν: πολλοί θα σκότωναν για να τις δουν να ποζάρουν δίπλα δίπλα, συγκρίνοντας το ντύσιμο, το στιλ και αναδεικνύοντας την ωραιότερη του Λευκού Οίκου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...