279
Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος | cretalive

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη – Από τον αρραβώνα στον θάνατο

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2018, 17:31
Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος
|cretalive

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη – Από τον αρραβώνα στον θάνατο

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2018, 17:31

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες -εκ των οποίων τουλάχιστον δύο σε κρίσιμη κατάσταση- είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 στο εθνικό οδικό δίκτύο της Κρήτης, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ.

Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε άτομα και στο άλλο δύο. Νεκροί είναι δύο νέοι -μία 22χρονη και ένας 24χρονος που είχαν μόλις αρραβωνιαστεί- και η μητέρα της κοπέλας. Οι άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες -ανάμεσά τους και μία 14χρονη (η αδελφή της 22χρονης)-  μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Πανεπιστημιακό Γενικό  Νοσοκομείο Ηρακλείου.

trohaioethniki3_1_iefimerida288577

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα του “Χαμόγελου του Παιδιού”, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και περιπολικά της Τροχαίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος, το όχημα με τους δύο επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος και «καρφώθηκε» στο άλλο ΙΧ.

288586

Από την πρώτη στιγμή, τα τοπικά μέσα έκαναν λόγο για οικογενειακή τραγωδία. Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι στο  δυστύχημα έχασε τη ζωή του το ζευγάρι των φοιτητών -που είχαν μόλις αρραβωνιαστεί – και η μητέρα της μελλόνυμφης. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, ενώ τραυματισμένη ανασύρθηκε από το ΙΧ η 14χρονη αδελφή της (σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου).

Οπως έγινε γνωστό, οι συγγενείς της 22χρονης είχαν έρθει από την Τήλο για να γνωρίσουν την οικογένεια του 24χρονου γαμπρού και την ώρα του δυστυχήματος οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεαρού (επέβαινε σε άλλο όχημα πιο πίσω) η οποία είδε μπροστά στα μάτια της το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο γιο της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...