517
Οι οπαδοί του είναι πλέον αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα κατασχετηρίων και πλειστηριασμών, οπότε ο Αρτέμης δίνει νέες οδηγίες... | Facebook

Ο Σώρρας αλλάζει ρότα: Τέρμα τα ομόλογα, πληρώστε τα χρέη σας

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2018, 14:46
Οι οπαδοί του είναι πλέον αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα κατασχετηρίων και πλειστηριασμών, οπότε ο Αρτέμης δίνει νέες οδηγίες...
|Facebook

Ο Σώρρας αλλάζει ρότα: Τέρμα τα ομόλογα, πληρώστε τα χρέη σας

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2018, 14:46

«Ελα να ξεχρεώσεις και μετά να τσακίσουμε μαζί το κτήνος». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει πλέον ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας στους οπαδούς του και όσους πίστεψαν ότι θα τους πλήρωνε τις οφειλές με το «περίφημο» ομόλογο των 600 δισ.

Μετά τα εξώδικα και λοιπά τραγελαφικά προς εφορίες, Ταμεία και δημόσιες υπηρεσίες, τα μέλη και οι ακόλουθοι της «Ελλήνων Συνέλευσις» βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις και την απειλή των πλειστηριασμών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017 τα εξώδικα έπεφταν «βροχή» στις κατά τόπους ΔΟΥ με τα οποία οφειλέτες του Δημοσίου ζητούσαν  να πληρωθούν τα χρέη τους από το ομόλογο των 600 δισ. ευρώ που υποστήριζε ότι είχε στην κατοχή του ο Σώρρας. Την ίδια ώρα, χιλιάδες εύπιστοι προσέρχονταν στα γραφεία του κόμματός του για να υπογράψουν τη σχετική αίτηση για την αποπληρωμή των χρεών τους, καταβάλλοντας βεβαίως βεβαίως και το 20άρικο ή 50άρικο (ανάλογα με την περίπτωση) για τις υπηρεσίες του.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Οικονομικών, με έγγραφο προς όλες τις εφορίες, ζητούσε αναλυτικά στοιχεία για τους φορολογούμενους που κατέθεταν τα συγκεκριμένα εξώδικα (ΑΦΜ, συνολικό ποσό οφειλής, ημερομηνία κατάθεσης εξωδίκου, καθώς και επαγγελματική ιδιότητα). Και λίγο πριν από την εκπνοή του 2017 «άρχισαν τα όργανα» με τα σχετικά ειδοποιητήρια προς τους αφελείς που νόμιζαν ότι θα τους ξεχρέωνε ο φυγόδικος Σώρρας.

Υπό τα νέα αυτά δεδομένα, ο καταζητούμενος πλανευτής (άφαντος από τον περασμένο Μάρτιο, με δύο εντάλματα σύλληψης σε βάρος του) έρχεται τώρα να συμβουλέψει τους οπαδούς του και όσους έστελναν τα εξώδικα, να πληρώσουν τις οφειλές του με δικά τους χρήματα, προκειμένου λέει να… «απελευθερωθούν όλοι» (συμπεριλαμβανομένου του ιδίου)!

«Αν δεν πληρώσεις», λέει τώρα ο άλλοτε «σωτήρας» των απανταχού υπερχρεωμένων, «θα σου πάρουν το σπίτι, θα σου πάρουν τη ζωή» και  καλεί τους πάντες να πληρώσουν τα χρέη τους προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες  με χρήματα και όχι πια με τα περιβόητα ομόλογα Σώρρα.

Όπως εξηγεί μάλιστα στο νέο ηχητικό παραλήρημά του, τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» θα πρέπει να ξεχρεώσουν γιατί η… απελευθέρωση όλων -και του ιδίου φυσικά- κρέμεται από τη διευθέτηση των οφειλών!!

«Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσεις το σπίτι σου και τη ζωή σου και να πας απέναντι σε ένα κτήνος καθεστωτικό να το λιώσεις, είναι να αποπληρώσεις με χρήματα. Εάν δεν δώσεις χρήματα δεν πρόκειται να σταματήσεις κανέναν πλειστηριασμό», τονίζει μεταξύ άλλων και συμπλήρωνει με μία έκκληση- πρόσκληση που αν μη τι άλλο προκαλεί άφθονο γέλιο:

«Σε καλούμε στα γραφεία μας να έρθεις να αποπληρώσεις όλα σου τα χρέη, μέσω των εντολών εξουσιοδότησης αποπληρωμής των χρεών … να αποπληρώσεις με τα χρήματά σου έτσι όπως τα έχουμε δομήσει, όλα σου τα χρέη, έτσι ώστε η απελευθέρωση όλων μας κρέμεται στα δικά σου χρέη και στη δική σου επιλογή».

«Είναι καθήκον όλων μας να αποπληρώσουμε τα χρέη μας και να σκοτώσουμε το καθεστωτικό κτήνος με χρήμα, γιατί αυτό ζητά», προσθέτει στο ηχογραφημένο του μήνυμα και καλεί σε αγωνιστική εγρήγορση τα μέλη της «Ενωσής» του.

«Το όπλο για να αντιμετωπίσεις ένα χρέος είναι μόνο το χρήμα, έλα να του το δώσουμε γιατί αυτό θα σκοτώσει το ίδιο το κτήνος», «έλα να του το δώσουμε για να μην μας πάρει το σπίτι», καταλήγει στο τραγελαφικό του μήνυμα ο Αρτέμης Σώρρας, στέλνοντας αγωνιστικούς χαιρετισμούς…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...