405
Ο Κερκ Ντάγκλας με τον αγαπημένο του σκύλο, το λαμπραντόρ Μπάνσι, στο σπίτι του, το 2009 | Paul Harris/Getty Images

Μπέβερλι Χιλς: Πωλείται η έπαυλη του Κερκ Ντάγκλας με τα αυτόγραφα διασήμων

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2021, 10:01
Ο Κερκ Ντάγκλας με τον αγαπημένο του σκύλο, το λαμπραντόρ Μπάνσι, στο σπίτι του, το 2009
|Paul Harris/Getty Images

Μπέβερλι Χιλς: Πωλείται η έπαυλη του Κερκ Ντάγκλας με τα αυτόγραφα διασήμων

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2021, 10:01

Στην έπαυλη του Κερκ Ντάγκλας διοργανώθηκαν μερικά από τα πιο θρυλικά πάρτι της «χρυσής εποχής» του Χόλιγουντ, ενώ φιλοξενήθηκαν κινηματογραφικοί και μουσικοί αστέρες και ένας αμερικανός πρόεδρος.

Ο Φρανκ Σινάτρα, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Ρότζερ Μουρ και ο Ρόναλντ Ρίγκαν είναι μερικοί από τους καλεσμένους που πέρασαν από το σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς και άφησαν τις υπογραφές τους στις τσιμεντένιες πλάκες της εισόδου.

Η έπαυλη βγήκε στο σφυρί, με τιμή πώλησης τα 7,5 εκατ. δολάρια. Ο Κερκ Ντάγκλας και η συζύγός του, Αν Μπάιντενς, την αγόρασαν το 1976 και από τότε ζούσαν εκεί, μέχρι τον θάνατο του ηθοποιού, το 2020, σε ηλικία 103 ετών. Το 2021, πέθανε και η σύζυγός του, σε ηλικία 102 ετών.

Η μονοκατοικία βρίσκεται σε ένα από τα ακριβότερα σημεία του Μπέβερλι Χιλς, κοντά στα καταστήματα πολυτελείας της Ρόντεο Ντράιβ.

Ομως, όπως είπε η μεσίτρια στους Times, σε σχέση με τη φήμη του ιδιοκτήτη του και τα υπόλοιπα σπίτια της περιοχής, η έπαυλη είναι «ταπεινή». Περιλαμβάνει ένα σπιτάκι για φιλοξενούμενους, πισίνα και spa, ενώ τα δέντρα στον κήπο την προστατεύουν από τα αδιάκριτα μάτια.

Οι τσιμεντένιες πλάκες στον κήπο, με τις υπογραφές των σταρ, πήραν την ονομασία «τα αστέρια του Μπέβερλι Χιλς». Μόλις επτάμισι χλμ. μακρύτερα, βρίσκεται η περίφημη Λεωφόρος των Αστέρων, όπου ο Κερκ Ντάγκλας έχει αστέρι με το όνομά του.

Στο σπίτι του, υπάρχουν 22 πέτρες με υπογραφές: Του Φρανκ Σινάτρα και του Ντιν Μάρτιν, της Λιζ Τέιλορ και των Τόνι Κέρτις, Λουσίλ Μπολ, Γουόρεν Μπίτι, Τσάρλτον Iστον, Ρόναλντ Ρίγκαν, αλλά και μελών της οικογένειας: φυσικά του Μάικλ Ντάγκλας, όπως και των Ερικ, Τζόελ και Πίτερ Ντάγκλας.

Αποψη της «ταπεινής» έπαυλης από ψηλά – James Aylott/Getty Images

Η Ροσέλ Ατλας Μέιζ, η μεσίτρια, είπε ότι ο Κερκ Ντάγκλας έβαζε τους διάσημους φίλους του να υπογράψουν στο τσιμέντο όταν πήγαιναν για φαγητό στο σπίτι του.

Η ίδια είπε ότι η τελική τιμή πώλησης της έπαυλης θα είναι κατά πολύ αυξημένη, καθώς τα 7,5 εκατ. δολάρια είναι η αντικειμενική αξία της, αλλά στο Μπέβερλι Χιλς «τίποτα τόσο σπουδαίο δεν πωλείται κάτω από εννέα εκατομμύρια δολάρια».

Πρόσθεσε ακόμα ότι περιμένει τουλάχιστον 15 προσφορές για την αγορά του.

Κερκ και Ανι Ντάγκλας, στο σπίτι τους, στο Μπέβερλι Χιλς. Οι πλάκες στις οποίες στέκονται φέρουν διάσημες υπογραφές. Από Φρανκ Σινάτρα και Ντιν Μάρτιν μέχρι… Ρόναλντ Ρίγκαν /Micah Smith/Getty Images

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...