464
Ο Κρις Νοθ στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της σειράς «And just like that», στις 8 Δεκεμβρίου, στη Νέα Υόρκη | REUTERS/Caitlin Ochs

Σοκ στο «Sex and the City»: Δύο γυναίκες κατηγορούν τον «Μίστερ Μπιγκ» ότι τις βίασε

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2021, 13:17
Ο Κρις Νοθ στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της σειράς «And just like that», στις 8 Δεκεμβρίου, στη Νέα Υόρκη
|REUTERS/Caitlin Ochs

Σοκ στο «Sex and the City»: Δύο γυναίκες κατηγορούν τον «Μίστερ Μπιγκ» ότι τις βίασε

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2021, 13:17

Λίγες ημέρες μετά την προβολή της πολυαναμενόμενης συνέχειας της σειράς «Sex and the City», ξέσπασε σκάνδαλο στις ΗΠΑ για έναν από τους πιο πιο γνωστούς ηθοποιούς της.

Δύο γυναίκες κατηγορούν για βιασμό τον Κρις Νοθ, που έγινε γνωστός για τον ρόλο του «Μίστερ Μπιγκ» στην αρχική σειρά, ενώ εμφανίζεται και στο πρώτο επεισόδιο της συνέχειας με τίτλο «And just like that».

Στο ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, δύο γυναίκες που κατονομάζονται με ψευδώνυμα, ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν από τον ηθοποιό στο Λος Αντζελες και τη Νέα Υόρκη, το 2004 και το 2015. Και οι δύο είπαν ότι όταν έμαθαν ότι ο Νοθ επιστρέφει στη σειρά, πυροδότησε αναμνήσεις από τον βιασμό τους. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο γυναίκες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, και αποκάλυψαν το τραύμα τους στο περιοδικό με λίγους μήνες διαφορά η μία από την άλλη.

Ο Νοθ απάντησε διαψεύδοντας το δημοσίευμα και υποστήριξε ότι οι επαφές που είχε με τις δύο γυναίκες ήταν συναινετικές. «Οι κατηγορίες σε βάρος μου από άτομα που συνάντησα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Το “όχι” σημαίνει πάντα “όχι” και αυτή είναι μια γραμμή την οποία δεν περνώ. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

«Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθείς για το χρονικό διάστημα που εμφανίζονται αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω στα σίγουρα γιατί εμφανίστηκαν τώρα, όμως ξέρω αυτό: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες», πρόσθεσε ο 67χρονος Νοθ.

Η μία από τις γυναίκες, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ζόι», είπε ότι ήταν 22 ετών όταν γνώρισε τον 49χρονο τότε Νοθ, το 2004, ενώ εργαζόταν για μια εταιρεία που συνεργαζόταν με διασημότητες. Υποστήριξε ότι εκείνος την προσκάλεσε στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών όπου διέμενε και αργότερα τη βίασε. Η «Ζόι» εξακολουθεί να εργάζεται και σήμερα στον χώρο της βιομηχανίας ψυχαγωγίας και φοβάται για τυχόν συνέπειες αν μαθευτεί το όνομά της. Οπως είπε στο περιοδικό, είχε πάει στο νοσοκομείο μετά τον βιασμό της γιατί αιμορραγούσε και χρειάστηκε ράμματα, αλλά δεν αποκάλυψε τότε το όνομα του βιαστή της γιατί φοβόταν ότι θα έχανε τη δουλειά της. Τότε, το Sex and the City ήταν η δημοφιλέστερη σειρά της τηλεόρασης και ο Κρις Νοθ θεωρείτο μεγάλος σταρ. Επειδή όμως, είχε επεισόδια κρίσεων πανικού και δεν μπορούσε να κοιμηθεί, αργότερα, ζήτησε βοήθεια από εξειδικευμένο κέντρο θεραπείας για θύματα βιασμών στο Λος Αντζελες, όπου πήγαινε για πολλούς μήνες, όπως επιβεβαίωσε το περιοδικό.

Η δεύτερη γυναίκα, η 31χρονη σήμερα δημοσιογράφος, που αναφέρεται με το ψευδώνυμο «Λίλι», ήταν σερβιτόρα σε νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης, όταν ο 60χρονος τότε Νοθ τής ζήτησε να βγουν ραντεβού, το 2015. Αργότερα πήγε στο διαμέρισμά του και έκαναν σεξ, έπειτα από μεγάλη πίεση από μέρους του Νοθ, αλλά έφυγε αισθανόμενη «σαν να την έχουν βιάσει». Η «Λίλι» είχε προσεγγίσει το Hollywood Reporter, τον περασμένο Αύγουστο μέσω email.

Καμία από τις δύο γυναίκες δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία εκείνη την περίοδο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...