235
Ο Σπύρος Λάππας και πίσω του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος | φωτ. αρχείου

Πολάκης,Τζανακόπουλος: Τελικά φεύγουν από την Προανακριτική (;)

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2019, 18:01
Ο Σπύρος Λάππας και πίσω του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος
|φωτ. αρχείου

Πολάκης,Τζανακόπουλος: Τελικά φεύγουν από την Προανακριτική (;)

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2019, 18:01

«Τη Τρίτη ο Φρουζής θα εξεταστεί, σας το λέω ρητά και υπεύθυνα», δήλωσε ο Σπύρος Λάππας, επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Νοvartis, δίνοντας την αίσθηση ότι το μπαϊράκι Πολάκη – Τζανακόπουλου στην επιτροπή θα πάρει τέλος στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή της.

«Σας λέω υπεύθυνα και ρητά ότι την Τρίτη θα εξεταστεί ο [πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος] Φρουζής. Το αποδεσμεύω και το αποσυνδέω από το αν θα εμφανιστούν ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος στην επιτροπή. Την Τρίτη θα γίνει μία κανονική συνεδρίαση και θα εξεταστεί ο Φρουζής. Αυτό είναι το συμφέρον της κοινωνίας», διαβεβαίωσε ο κ. Λάππας μιλώντας στον Real FM, σε μία δήλωση που ήδη ερμηνεύεται ως προαναγγελία του τέλους της στασίασης των δύο βουλευτών που επιμένουν μέχρι σήμερα να περιφρονούν την απόφαση εξαίρεσής τους από μέλη της Προανακριτικής.

Κληθείς να σχολιάσει όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Πέμπτης, ο κ. Λάππας ενημέρωσε ότι τέθηκε θέμα αναίρεσης της απόφασης. «Θα το θέσουμε ξανά και αν η επιτροπή επιμείνει σε μη αναίρεση, θα προχωρήσει η επιτροπή κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τινάξουμε στον αέρα την επιτροπή. Εμείς θέλουμε να εξεταστεί άμεσα ο Φρουζής, τώρα», τόνισε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι δύο πρώην υπουργοί είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν αυτή τη φορά, έτσι ώστε να εξεταστεί ο πρώην ισχυρός άνδρας της Νοvartis.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...