217
Ο (αγνώριστος) Γιώργος Μάγκας ζητάει από τον Τσίπρα «να μείνει αιώνια» | ΙΝΤΙΜEnews

«Αχ και να έμενες αιώνια!» – ο διάλογος του Τσίπρα με τον κλαρινιτζή Γιώργο Μάγκα στη Λιβαδειά

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 16:14
Ο (αγνώριστος) Γιώργος Μάγκας ζητάει από τον Τσίπρα «να μείνει αιώνια»
|ΙΝΤΙΜEnews

«Αχ και να έμενες αιώνια!» – ο διάλογος του Τσίπρα με τον κλαρινιτζή Γιώργο Μάγκα στη Λιβαδειά

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 16:14

Περιοδεία στη Βοιωτία πραγματοποιεί την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της προσπάθειας προσέλκυσης νέων μελών στον νέο ΣΥΡΙΖΑ που προς το παρόν δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα.

Στο πέρασμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λιβαδειά δεν θα μπορούσε να λείψει ο περίπατος στο κέντρο της πόλης και η κουβέντα με τους πολίτες, ώστε ο πρώην πρωθυπουργός να δείξει πως είναι και πάλι κοντά στον απλό κόσμο και τα προβλήματά του.

Ανάμεσά τους ήταν και ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας (στη φωτογραφία κάτω από πρόσφατη εμφάνισή του) που έσπευσε να σφίξει το χέρι του κ. Τσίπρα, καλωσορίζοντάς τον στην πόλη της Λιβαδειάς.

«Να ξανακερδίσεις», του είπε ο κλαρινοπαίχτης, «για να μπορέσεις να βοηθήσεις τον απλό κόσμο» και αφού τον αγκάλιασε, του ζήτησε να φροντίσει την επόμενη φορά «να μείνει αιώνια».

«Οχι ρε φίλε αιώνια, αιώνια είναι η τέχνη η δικιά σου», του απάντησε χαμογελώντας ο Αλέξης Τσίπρας.

Στις δηλώσεις του κατά άλλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα έβαλε για μία ακόμη φορά με τα μέσα ενημέρωσης που τον πολεμούν πριμοδοτώντας ταυτόχρονα τη ΝΔ.

Ποτέ άλλοτε από τη Μεταπολίτευση «δεν υπήρξε τέτοια συσσώρευση μέσων για να στηρίξει ένα σύστημα και ένα κόμμα», είπε εκφράζοντας το παράπονό του και έκανε λόγο για «παλινόρθωση του κράτους της δεξιάς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...