201
Ο Παναγιώτης Πικραμμένος στη Βουλή | SOOC

Κατονόμασε πολιτικό πρόσωπο για τη σκευωρία της Novartis ο Πικραμμένος

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2019, 16:27
Ο Παναγιώτης Πικραμμένος στη Βουλή
|SOOC

Κατονόμασε πολιτικό πρόσωπο για τη σκευωρία της Novartis ο Πικραμμένος

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2019, 16:27

Πολιτικό πρόσωπο κατονόμασε, ως εμπλεκόμενο με τους δικαστικούς χειρισμούς για την ενοχοποίηση πολιτικών, κατά την κατάθεσή του για την σκευωρία της Novartis, την Πέμπτη, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Παναγιώτης Πικραμμένος.

Η κατάθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και πρώην Πρωθυπουργού του διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, ενώπιον του οποίου εξετάστηκε για τους χειρισμούς των δικαστικών αρχών -και όχι μόνο- στην υπόθεση της Novartis, που οδήγησαν στην ενοχοποίηση 10 πολιτικών, μεταξύ των οποίων και ο κ. Πικραμμένος.

Οπως γράφει η Ιωάννα Μάνδρου στο kathimerini.gr, η κατάθεση Πικραμένου διαβιβάστηκε στη Βουλή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατονόμασε πολιτικό πρόσωπο, ως εμπλεκόμενο με τους δικαστικούς χειρισμούς για την ενοχοποίηση των πολιτικών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο κ. Πικραμμένος έκανε αναφορά σε πολιτικό για τον οποίο διενεργείται έρευνα από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Η κατάθεση Πικραμμένου εκτιμάται ως σημαντική, καθώς ήταν ένας από τους 10 πολιτικούς που ενοχοποιήθηκε χωρίς στοιχεία από τους προστατευόμενους μάρτυρες και ο πρώτος για τον οποίο η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, καθώς δεν προέκυψε απολύτως τίποτα.

Ο ίδιος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, όταν είχε φθάσει εκεί η σχετική δικογραφία, είχε χαρακτηρίσει συγκλονισμένος ως «μυθιστορηματικές τις κατηγορίες» σε βάρος του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...